Main Content

Patrice Evra otvorene: Niekto ma v Manchestri United nechcel

nedeľa, 5. február 2017 13:37 | Autor: Jakub Vaverka

Patrice Evra otvorene: Niekto ma v Manchestri United nechcel
Patrice Evra otvorene: Niekto ma v Manchestri United nechcel | zdroj: © TASR

Skúsený francúzsky obranca Patrice Evra bol v januárovom prestupovom okne dlho spájaný s možným prestupom do Manchestru United. Bek Juventusu však nakoniec posilnil Marseille. Dôvod, prečo zlyhal jeho návrat do Anglicka vysvetlil.

35- ročný krajný obranca, ktorý strávil v drese Červených Diablov obdobie medzi rokmi 2006 a 2014, pričom vyhral dovedna desať veľkých trofejí, otvorene priznal, že v kontakte so svojím ex- zamestnávateľom bol. „Bol som veľmi blízko k návratu do Manchestru United,“ preberá jeho slová pre Sky Italia portál Goal.com.

Evra, ktorý sa rozhodol, že opustí Juventus však Red Devils neposilnil. „Hovoril som aj s trénerom Mourinhom, no v klube bola osoba, ktorej sa idea môjho návratu nepozdávala. Nebudem ju však menovať,“ prezrádza víťaz Ligy majstrov z roku 2008.

Úradujúci taliansky šampión netajil, že bol návratu do Anglicka naklonený. „Ohľadom môjho návratu dokonca boli nadšení aj fanúšikovia. Tešilo ich to. Uvedomil som si však, že klub do toho nepôjde, preto som sa pozhováral s mojím agentom, aby našiel ďalšie možnosti.“

Ostrieľaný harcovník sa vrátil na rodnú hrudu, vo francúzskej Ligue 1 oblieka dres Marseille. „Olimpique Marseille u mňa okamžite vyhral. Ich projekt vo mne vyvolal skvelý pocit. Trvalo len jeden deň kým sme sa dohodli. Správali sa ku mne ako ku Bohu, bolo jasné, že dohoda bude pre mňa prospešná.“