Main Content

Fotka McGregora sa stala virálom. Vymazal z nej sklamanú fanúšičku

piatok, 18. november 2016 11:18 | Autor: Jakub Vaverka

Fotka McGregora sa stala virálom. Vymazal z nej sklamanú fanúšičku
Fotka McGregora sa stala virálom. Vymazal z nej sklamanú fanúšičku | zdroj: © TASR

Írsky bojovník Conor McGregor je aktuálne najpopulárnejšou postavou sveta bojových športov. Divákov zabáva vyjadreniami, ohuruje výkonmi v ringu a ostro sledované je aj jeho správanie na sociálnej sieti.

Komentáre ohľadom Eddieho Alvareza, kritika amerického prezidenta Donalda Trumpa, či odpoveď na provokácie boxera Floyda Mayweathera. To je v krátkosti zhrnutie posledných tém týkajúcich sa kontroverzného bojovníka.

Tento príbeh je rozdielny. Týka sa McGregorovho účinkovania na sociálnych sieťach. Na Instagrame The Notorious pred týždňom zverejnil fotku v horčicovom roláku s popisom: „Gucci mustard.“

Na tom by nebolo nič nezvyčajné, keby nevysvitlo, že McGregor použil na svojom profile, ktorý sleduje 8,2 milióna ľudí, orezanú verziu. Fanúšička Erin Safran zverejnila jej originál dokazujúci, že Ír skutočne momentku upravil. „Ak máte zlý deň, spomeňte si na to, že The Notorious ma odrezal z našej spoločnej fotky,“napísala vtipne.

Vzhľadom na to, ako McGregor reaguje na komentáre svojich súperov a celkovo, ako vystupuje, čakalo sa, že na vzniknutú situáciu nebude reagovať. Respektíve, že budeme svedkami ďalšieho uštipačného komentáru. Fotka Erin Safran sa stala natoľko virálna, že sa dostala k samotnému bojovníkovi.

The Notorious však prekvapil a na Instagrame zverejnil následne originál. „Prepáčte, moja chyba. Tu je originálna fotka s nejakými fanúšikmi v New Yorku. Takto v mojom tope  pôsobím divne, je to horčicový Gucci,“ vyjadril sa McGregor.

„Ľudia, nemusíte sa cítiť zle. Desať minút dozadu som bola vrátená späť na fotku,“ uviedla následne fanúšička.