Main Content

Duda na roztrhanie, prihlásil sa ďalší taliansky klub a riešia ho aj v Anglicku

pondelok, 11. júl 2016 08:00 | Autor: Filip Chudý

Duda na roztrhanie, prihlásil sa ďalší taliansky klub a riešia ho aj v Anglicku
Duda na roztrhanie, prihlásil sa ďalší taliansky klub a riešia ho aj v Anglicku | zdroj: © TASR

Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda je naďalej na roztrhanie. Talianske médiá vytiahli v nedeľu meno ďalšieho záujemcu o jeho služby, pričom medzitým jeho budúcnosť riešia aj v Anglicku.

Len tento týždeň zahraničné médiá prišli s informáciou, že Ondrej Duda je blízko prestupu do Fiorentiny, no a v nedeľu Corriere dello Sport vyšiel s ďalšou informáciou, podľa ktorej sa o Dudu intenzívne zaujíma nováčik Serie A Delfino Pescara.

Cieľom tohto klubu je totiž vybudovať mužstvo, ktoré nebude mať žiaden problém so záchranou. Ako ďalej dodáva internetová verzia tohto športového periodika, predstavitelia klubu, na čele ktorého je majiteľ Daniele Sebastiani, už údajne hovorili s agentmi hráča, čím zrejme mysleli jeho zástupcov na prestup do Serie A, keďže Duda oficiálneho agenta nemá. Vedenie Legie Varšava má údajne za Dudu žiadať viac ako dva milióny eur.

Len pripomenieme, že portál weszlo.com, ktorý spojil Dudu s Fiorentinou, písal o prestupovej sume štyri až päť miliónov eur. Pred rokom mal Duda blízko k prestupu do Interu Miláno, tento rok sa už spomínal len v Serii A záujem AS Rím, SSC Neapol, FC Bologna a Chieva Verona. A aby toho nebolo málo, portál the4thofficial.net počas víkendu zas rozoberal to, prečo by viac Dudovi sedel West Ham United ako Arsenal Londýn, pričom hráča má chcieť aj Manchester United.