Main Content

Conte vraj nechce Edena Hazarda

piatok, 8. apríl 2016 10:57 | Autor: Timotej Gašper

Conte vraj nechce Edena Hazarda
Conte vraj nechce Edena Hazarda | zdroj: © TASR

Taliansky tréner Antonio Conte sa v lete ujme Chelsea Londýn a podľa britských médií bude rýchlo stínať hlavy. Prvá by o miesto mohla prísť belgická superhviezda.

Londýnsky klub prežíva jednu z najhorších sezón vôbec, čo pochopiteľne súvisí aj s formou hráčov. Jeden hráč ale sklamal viac, než ostatní. Ťahúň „The Blues“ z minulej sezóny, hviezdy Eden Hazard, v tomto ročníku ako keby ani nehral. Odchovanec francúzskeho LOSC Lille, ktorý v lete 2012 prestúpil na Stamford Bridge za 40 miliónov eur, sa kvôli chabej forme začína spájať s letným odchodom z Anglicka.

Harazd bol na dračku hlavne v lete 2015, kedy oň usilovali ako Real Madrid tak aj PSG. Oba spomínané kluby vraj nemali problém ani s trojcifernou čiastkou, no Chelsea tento transfer a všetky špekulácie navôkol rázne zamietla.

Za Mourinhovej éry sa o odchode Edena zakázalo hovoriť, no v nasledujúcom lete bude situácia úplne iná. Klub zo Stamford Bridge bude rád, ak sa predstaví vôbec v Európskej lige, takže svoje sily musí vrhnúť hlavne na domáce poháre. Navyše príde aj nový tréner, ktorý určite dostane priestor doviesť si svoje posily.

Bristký TheSun prišiel so správou, podľa ktorej sa Conte chystá hneď po príchode zbaviť hŕstky hráčov, medzi ktorými sa ma nachádzať prekvapivo aj Eden Hazard.

Záujem o belgického rýchlika bude isto nemalý. Do boja sa opäť zapoja starí známi boháči PSG a Real Madrid, ktorý vraj uvažuje nad predajom Cristiana Ronalda. 24 ročný krídelník je však stále plný potenciálu a o jeho obrovskom talente niet pochýb, no 2 góly v 38 zápasoch v tejto sezóne zneistí nejedného fanúšika Chelsea.