Main Content

Klopp prezradil najväčšiu slabinu Liverpoolu

utorok, 26. január 2016 11:07 | Autor: Timotej Gašper

Klopp prezradil najväčšiu slabinu Liverpoolu
Klopp prezradil najväčšiu slabinu Liverpoolu | zdroj: © TASR

Nemecký tréner sa v nedávnom rozhovore priznal, kde má jeho mančaft najväčšie problémy a na akom hernom aspekte musia „The Reds“ zapracovať, ak chcú pomýšľať na najvyššie priečky.

V pondelok bolo v tréningovom centre Liverpoolu rušno. Po divokej víkendovej prestrelke proti Norwichu musel Jurgen Klopp vyriešiť veľmi závažný problém, ktorý jeho zverencov máta už dlhšie.

„Absolvujem s hráčmi dlhý dialóg, pretože bránime úplne nezmyselne. Dostali sme najviac gólov z rohových kopov(8) a to nás samozrejme neteší. Je to dosť závažný problém no my sme silný tím, ktorý musí vždy pracovať na nedostatkoch,“ povedal pre Goal.com Klopp.

„Je mi jasné, že teraz nieje na dlhé dialógy vhodný čas, no musíme si s tímom sadnúť a dať to dokopy, pretože už sa nevydržím pozerať na situácie, keď stratíme loptu okolo nášho pokutového územia. Aktuálne nemáme najlepšie obdobie, čo sa týka inkasovaných gólov, no verím, že je dostatok času to vyriešiť. Hlavné je, aby sme opäť získali hernú pohodu,“ vysvetľuje.

Aj keď Liverpool v zápase proti Norwichu inkasoval až štyri góly, vždy skvelo odpovedal a nakoniec zvíťazil gólom Adama Lallanu z 95.minúty 5:4. „Síce som bol na obranu naštvaný, no potešila ma ofenzíva. Inkasovali sme z hlúpych situácií, no hneď sme sa otriasli a opäť skórovali. Bol som nadšený z toho zápalu do hry. Ale prvých 15 minút bolo otrasných,“ dokončil nemecký tréner.

V najbližších piatich dňoch čakajú Liverpool dve náročné skúšky proti nevypočitateľným „Potters“ a tiež proti West Hamu, kde sa bude môcť naplno ukázať, ako zabrali Kloppove dohovory.