Main Content

Súťažte so Sport7.sk o 50 eur, značkové lopty a ďalšie ceny cez Facebook !

nedeľa, 14. marec 2010 13:31 | Autor: Martin Gregor

Súťažte so Sport7.sk o 50 eur, značkové lopty a ďalšie ceny cez Facebook !
Súťažte so Sport7.sk o 50 eur, značkové lopty a ďalšie ceny cez Facebook !

Internetový portál Sport7.sk za spolupráce so značkou SPALDING a internetovým obchodom SHOP.BALLERS.SK pripravil pre svojich čitateľov fantastickú súťaž o hodnotné ceny!

Súťaž je oficiálne ukončená!

Mená výhercov tu !!! - klikajte

 

Do tejto súťaže sa môže zapojiť každý, kto ma vytvorený Facebook účet a má aspoň 5 minút voľného času. Je to naozaj veľmi jednoduché a ceny, ktoré môžete získať stoja za to! Mimochodom odmeníme až sedem súťažiacích, čím sa Vaše šance na výhru opäť výrazne zvyšujú!

Jednoducho povedané, stačí ak sa stanete členom skupiny Sport7.sk na Facebooku a pozvete do nej aj vašich priateľov. Postup a pravidlá ako súťažiť nájdete v nasledujúcich riadkoch. Celé to trvá len pár minút a vaša snaha môže byť odmenená 50-eurami, futbalovými či volejbalovými loptami, alebo nástennými kalendármi hráčov NBA...
 

AKO MÁM SÚŤAŽIŤ?

KROK číslo 1 - staňte sa členom skupiny Sport7.sk na Facebooku!

Pridajte sa do skupiny "Sport7.sk" na Facebooku! Prihlásenie do skupiny je veľmi jednoduché. Stačí kliknuť na nasledujúcu stránku a kliknúť na "Become a Fan" (resp. v češtine "Staňte se fanouškem").

Kliknite sem a staňte sa fanúšikom!:
http://www.facebook.com/pages/Sport7sk/233359003498


  Ak potrebujete pomôcť pozrite si nasledujúci obrázok!



 
KROK číslo 2 - napíšte ľubovoľný text na našu Facebook nástenku !

Po tom ako sa stanete fanúšikom skupiny Sport7.sk na Facebooku získate právo písať ľubovoľný text na našu nástenku/stenu (resp. v angličtine "WALL", alebo v češtine "Zeď"). Text, ktorý tam napíšete je absolútne len a len na Vás, no budeme radi, ak tí aktívnejší napíšu hodnotenie portálu Sport7, prípadne návrhy na vylepšenie, či konštruktívnu kritiku slabých stránok a vecí, ktoré treba vylepšiť.


 


KROK číslo 3 - Pozvite Vašich Facebook priateľov do našej skupiny! Výrazne tak zvýšite svoje šance na výhru!


Kliknite na "Navrhnúť priateľom" (resp. "Navrhnout přátelům" v čestine, alebo "Suggest to Friends" v angličtine) a označte všetkých Vašich priateľov. Následne im rozpošlite pozvánky. Čím viac z nich sa stane členom našej skupiny, tým je šanca na Vašu výhru väčšia.



KROK číslo 4 - Povedze Vašim Facebook priateľom aby hlasovali za Váš príspevok !

Vaši priatelia, ktorí sa stali členmi skupiny Sport7.sk získavajú automaticky právo hlasovať za Váš príspevok. Čím viac ľudí klikne na "To se mi líbi" (v angličtine "Like") pod Vašim príspevkom, tým je šanca na Vašu výhru väčšia. Inak povedané uživateľ, ktorý bude mať na konci súťaže najviac hlasov získava prvú cenu! Ocenení budú až siedmi súťažiaci!



CENY DO SÚŤAŽE


Ocenení budu až siedmi súťažiaci, ktorí získaju za sledované obdobie (od 14. marca do 30. marca) najvyšší počet hlasov "To se mi líbi" (resp. "Like" v angl.) v skupine SPORT7.sk na Facebooku !


 
1. MIESTO

50 eurv hotovosti, ktoré zašleme výhercovi poštovou poukážkou - venuje portál Sport7.sk.


2. MIESTO

Značková futbalová lopta SPALDING IFUSION CYCLONE.
TPU povrch s penovým laminovaním a štvorvrstvovým laminovaním nylon/polyester, strojové šitie pre precízny tvar. FIFA International matchball standart. Zabudovaná mikropumpa Infusion (loptu teda nafúkate pomocu integrovanej pumpy!).. Špičková zápasová lopta.

Do súťaže venuje značka SPALDING - www.spalding.sk !

 

3. MIESTO

 

Značková futbalová lopta SPALDING IFUSION CYCLONE.
TPU povrch s penovým laminovaním a štvorvrstvovým laminovaním nylon/polyester, strojové šitie pre precízny tvar. FIFA International matchball standart. Zabudovaná mikropumpa Infusion (loptu teda nafúkate pomocu integrovanej pumpy!). Špičková zápasová lopta.

Do súťaže venuje značka SPALDING - www.spalding.sk !

 

4. MIESTO

Značková volejbalová lopta SPALDING NCAA BEACH BALL.
Veľmi kvalitná volejbalová lopta na plážový volejbal z kompizitovanej kože.

Do súťaže venuje opäť značka SPALDING - www.spalding.sk !


5., 6. a 7. MIESTO


Nádherný nástenný kalendár BALLERS 2010 vo formáte A3 s fotografiami hráčov NBA na rok 2010 venuje do súťaže internetový obchod SHOP.BALLERS.SK


TERMÍN KONANIA SÚŤAŽE

 Súťaž bude prebiehať od 14. marca do 30. marca. Všetkých sedem výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom Facebooku po skončení súťaže, teda 31. marca 2010! Mená výhercov pochopiteľne zverejníme aj na tejto stránke.


Pridajte sa do skupiny Sport7.sk na Facebooku a začnite súťažiť o skvelé ceny!