Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.6.)

utorok, 30. jún 2015 06:36 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (30.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED A CITY: Diabli z Manchestru majú v boji o obrancu Sergia Ramosa z Realu Madrid údajne nového súpera. Tým konkurentom by mal byť mestský rival Manchester City. (theguardian.com)

MANCHESTER CITY: Brazílsky pravý bek Fabinho by sa mal sťahovať z Monaka na opačnú stranu kanálu La Manche. Francúzi sa s Manchestrom City už údajne dohodli na prestupovej čiastke, ktorá by mala činiť 18 miliónov libier. (goal.com)

MANCHESTER UNITED, ARSENAL a SOUTHAMPTON: Presun 25-ročného defenzívneho stredopoliara Morgana Schneiderlina zo Southamptonu na Old Trafford by mohol byť zapečatený už tento týždeň. Mimo Manchesteru United sa však o hviezdu juhoanglického klubu uchádza aj Arsenal.

(talksport.com)

MANCHESTER UNITED: Podľa bulvárnych správ bývalý brankár Manchestru United Peter Schmeichel radí Davidovi De Geovi, aby odmietol prestup do Realu Madrid a stal sa legendou United. (www.mirror.co.uk)

CHELSEA: Chelsea je spájaná s príchodom 28-ročného tureckého stredopoliara Arda Turana z Atlética Madrid. O rodáka z Istanbulu sa vraj zaujímajú aj ďalšie anglické kluby. (metro.co.uk)

CHELSEA:Marko Marin sa nedokázal presadiť v Chelsea a niekoľko rokov obchádzal Európu po rozličných hosťovaniach. 26-ročný bývalý nemecký reprezentant by mohol zamieriť do americkej MLS, kde sa o jeho služby zaujíma Kansas City. (standard.co.uk)

TOTTENHAM: 26-ročný brazílsky záložník Paulinho oficiálne odchádza z Tottenhamu. Jeho novým pôsobiskom bude čínsky Guangzhou Evergrande, ktorý do Londýna poslal 9,9 milióna libier.(bbc.com)

LEICESTER: Jeffrey Schlupp predĺži kontrakt so svojim zamestnávateľom z Leicesteru. 22-ročný ghanský ľavý stredopoliar narodený v Nemecku čoskoro podpíše nový štvorročný kontrakt. (bbc.com)