Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.6.)

pondelok, 29. jún 2015 06:14 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Manchester United je pripravený pustiť krídelníka Ángela Di Mariu do PSG. Podmienkou však je, že z Francúzska príde uruguajský útočník Edinson Cavani. (telegraph.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Vedenie Realu Madrid sa údajne nechalo počuť, že ak chce Manchester United získať Sergia Ramosa, bude musieť zaplatiť minimálne 63 miliónov libier. (footballfancast.com)

MANCHESTER UNITED: Ďalšou posilou pre United by mal byť pravý obranca Seamus Coleman z Evertonu. Cena 26-ročného Íra sa odhaduje na 20 miliónov libier. (skysports.com)

MANCHESTER UNITED: Devils sa pripravujú aj na angažovanie 26-ročného holandského gólmana Jaspera Cillessena. Angličania chystajú pre Ajax Amsterdam ponuku vo výške 20 miliónov libier. (ibtimes.co.uk)

MANCHESTER UNITED: 38-ročný Phil Neville bude zastávať úlohu asistenta trénera vo Valencii. Bývalý dlhoročný obranca Manchestru United bude pomáhať koučovi Nunovi. (bbc.com)

LIVERPOOL: Liverpool FC aj naďalej usiluje o Asier Illarramendiho. Na 25-ročného španielskeho stredopoliara Realu Madrid údajne podali The Reds oficiálnu ponuku vo výške 15 miliónov libier. (mirror.co.uk)

LIVERPOOL: Liverpool jedná o možnom príchode švédskeho obrancu Ludwiga Augustinssona z FC Kodaň. Rodák zo Štokholmu reprezentuje svoju krajinu na prebiehajúcom európskom šampionáte hráčov do 21 rokov. (mirror.co.uk)

SWANSEA: Ďalšiu posilu hlási Swansea. Waleský celok sa dohodol s Bragou na prestupe 27-ročného portugalského útočníka Édera, ktorý má s klubom podpísať trojročnú zmluvu.(bbc.com)

CRYSTAL PALACE a WEST BROMWICH: Wayne Hennessey nechytá v Crystal Palace pravidelne a z Londýna by tak mohol čoskoro odísť. Záujem o 28-ročného waleského brankára má West Bromwich Albion. (sportsmole.co.uk)