Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.6.)

nedeľa, 28. jún 2015 06:06 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Veľkú posilu pravdepodobne získa turecké Fenerbahçe. Na spadnutie by totiž mala byť údajne dohoda o prestupe portugalského krídelníka Naniho z Manchestru United. (metro.co.uk)

MANCHESTER CITY: Stredopoliar z Pobrežia Slonoviny Yaya Touré vyhlásil, že chce svoju kariéru ukončiť na Etihad Stadium. Tým 32-ročný Afričan rázne vyvrátil všetky špekulácie o možnom odchode z Manchestru City. (Manchester Evening News) (dailymail.co.uk)

LIVERPOOL: The Reds nezískajú Carlosa Baccu do svojich radov. Kolumbijsky útočník sa dohodol na prestupe do AC Miláno a na San Sire by mal podpísať kontrakt do roku 2019. (dailymail.co.uk)

LIVERPOOL a SUNDERLAND: Sebastian Coates opustí Liverpool, kde nedostával veľa príležitostí. 24-ročný uruguajský obranca má namierené do Sunderlandu, pričom kluby sa údajne dohodli na prestupovej sume vo výške 4miliónov libier. (mirror)

HULL: Abel Hernández pred rokom prestúpil do Hullu z Palerma a teraz by sa do Talianska mohol vrátiť. O angažovanie 24-ročného uruguajského útočníka má záujem Chievo. Taliani by Juhoameričana radi získali na ročné hosťovanie za 750 tisíc eur s opciou na prestup za osem miliónov. (gazzetta.it)

CRYSTAL PALACE: Napriek tomu, že Hull City zostúpil z Premier League jeho hráč Dame N'Doye by mohol v najvyššej súťaži hrávať aj naďalej.  Záujem o 30-ročného senegalského útočníka totiž má Crystal Palace. (dailymail.co.uk)

SWANSEA: Kyle Copp podpísal svoju prvú profesionálnu zmluvu. 18-ročný waleský stredopoliar je sa upísal Swansea.  Dĺžka kontraktu však upresnená nebola. (transfermarketweb.com)

WATFORD a NORWICH: Rudy Gestede z Blackburnu Rovers prežil skvelú minuloročnú sezónu v League Championship, kde v 39 zápasoch vsietil 20 gólov.  Od budúcej sezóny by si vďaka svojim výkonom mohol zahrať anglickú najvyššiu súťaž. O beninského kanoniera ma vážny záujem Watford. (winnersports.co.uk)