Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.6.)

piatok, 26. jún 2015 06:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Real Madrid odmietol ponuku Manchestru United vo výške 32 miliónov libier za obrancu Sergia Ramosa. Anglický veľkoklub zvažuje navýšenie svojej ponuky na získanie 29-ročnej už legendy španielskeho klubu.  (telegraph.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Manchester United predá brankára Davida De Geu do Realu Madrid iba v takom prípade, že španielsky celok zaplatí rekordnú prestupovú čiastku za gólmana. Prestupový rekord zatiaľ drží Gianluigi Buffon, ktorý za 32,6 milióna libier prestúpil v roku 2001 z Parmy do Juventusu. (manchestereveningnews.co.uk)

LIVERPOOL: Liverpool je stále pripravený získať útočníka Pedra z Barcelony, ktorý by mal v lete z Katalánska odísť. Prestupová čiastka za španielskeho útočníka sa pohybuje na úrovni 18 miliónov libier. (metro)

LIVERPOOL: Sevilla vraj ešte nedostala od Liverpoolu ani iného klubu konkrétnu ponuku na útočníka Carlosa Baccu a preto stále verí, že si hráča udrží. (skysports.com)

ARSENAL, TOTTENHAM a MANCHESTER UNITED: Už len niekoľko dní bude pravdepodobne Morgan Schneiderlin hráčom Southamptonu. 25-ročný francúzsky stredopoliar by rád prestúpil do väčšieho klubu a to by sa malo zrealizovať do niekoľkých dní. Defenzívny záložník by mal prestúpiť do niektorého z trojice klubov Arsenal, Tottenham alebo Manchester United.  (telegraph.co.uk)

MANCHESTER CITY:Karim Rekik, ktorý v poslednom roku hosťoval z Manchestru City v PSV Eindhoven by mohol od budúcej sezóny hájiť farby Olympique Marseille. Francúzi majú o 20-ročného holandského obrancu s koreňmi v Tunisku záujem a rokujú  s anglickým klubom o možnostiach prestupu. (manchestereveningnews.co.uk)

WEST HAM:Dimitri Payet by mal v priebehu pár hodín prestúpiť z Marseille do West Hamu United. Ten za 28-ročného francúzskeho stredopoliara zaplatí pätnásť miliónov eur a zmluva bude znieť na päť sezón. (skysports.com)

WEST HAM:  Kladivári z West Hamu sú údajne blízko k uzavretiu prestupu stredopoliara Alexa Songa z Barcelony, ktorý v Anglicku minulú sezónu hosťoval. 27-ročnému kamerunskému stredopoliarovi končí v Barcelone kontrakt 30. júna a jeho prestup by mohol byť teda úplne zdarma. (express.co.uk)