Main Content

Svetový fenomén: Biatlonisti sveta sa spojili, aby podporili šport, ktorý milujú

utorok, 21. apríl 2015 15:08 | Autor: Martin Gregor

Svetový fenomén: Biatlonisti sveta sa spojili, aby podporili šport, ktorý milujú
Svetový fenomén: Biatlonisti sveta sa spojili, aby podporili šport, ktorý milujú | zdroj: Biathlonmania.com

Rakúšan Simon Eder, francúz Simon Fourcade, talianka Dorothea Wiererová či Kanaďan Nathan Smith. To je len malý výsek zo špeciálneho zoznamu biatlonistov, ktorí sa rozhodli spojiť pre podporu športu, ktorý nosia v srdci.

Biatlon sa v poslednej dobe teší veľkej obľube. Počet fanúšikov, ktorí častokrát v krutej zime stoja na tribúnach, rastie. Práve preto sa v slovenskom hernom štúdiu rozhodli vytvoriť skvelú online browserovú hru Biathlon Mania, ktorá so sebou prináša unikátnu možnosť pretekať s biatlonistami, ktorých vidíte bežne v televízii, či na biatlonových tratiach vo svete.

Biathlon Mania je skvelá hra, ktorá nemá žiadne nároky na znalosti hráčov z oblasti biatlonu”, odkazuje s úsmevom Dušan Šimočko, krstný otec hry a bývalý reprezentant SR v biatlone. “Keď sme sa rozhodli, že spravíme úžasnú online hru zo sveta biatlonu, ani nás nenapadlo, že sa nás toľkí biatlonisti rozhodnú podporiť. Musím povedať, že sme radi a ďakujeme!”, pokračuje Dušan Šimočko.

“Práve vďaka nám, reálnym biatlonistom, sa hra stala slávnou a registrujú sa do nej tisícky hráčov denne. Hra spôsobila ošiaľ, ktorý sme vlastne ani nečakali, ale rozhodne sme radi!”, uzatvára debatu Dušan Šimočko.

Predtým než sa pustíte do hrania, pozrite si zopár obrázkov z hry. Potom sa môžete zadarmo registrovať TU.