Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.11.)

nedeľa, 23. november 2014 10:36 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Po vážnom zranení kolena Jesého Rodrígueza sa špekulovalo o odchode na hosťovanie. Španiel ale nikam nepôjde a doliečovať sa bude v Reale. (Newsnow)

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo včera predĺžil svoju sériu 11 zápasov v La Lige, v ktorých dokázal streliť aspoň gól. Na pôde Eibaru sa trafil hneď dvakrát a pomohol k víťazstvu 4:0.

REAL MADRID: Vo veľkom štýle sa proti Eibaru predviedol aj Isco. 22-ročný záložník mal nahradiť v zostave zraneného Luku Modrića a potvrdil, že bude plnohodnotnou dlhodobejšou alternatívou pre Carla Ancelottiho. V tomto duchu sa vyjadroval práve madridský coach. (Football-España)

BARCELONA: Hrdinom včerajšieho večera sa nepochybne stal Lionel Messi. Ten zažiaril hetrikom proti Seville a na konte má už 253 gólov v Primera Division. Predstihol tak doterajšieho lídra Telma Zarru.

BARCELONA: Rekord Messiho neostal vo svete bez odozvy. Prezident Barçy Josep MariaBartomeu po zápase neskrýval emócie. „Je to skvelý, skvelý futbalista. Ukázal, že je stále mladý a schopný strieľať viac gólov. Myslím, že kariéru ukončí práve tu.“ rozplýval sa pred novinármi. (Football-España)

BARCELONA: Po troch týždňov na maródke včera proti Seville (5:1) nastúpil aj obranca Jéremy Mathieu. Na ihrisku strávil kompletných 90 minút.

VALENCIA: 40-ročný tréner Nuno Santo sa nevie dočkať svojho prvého derby vo Valencii. Jeho zverenci si dnes zahrajú proti Levante. „Verím, že fanúšikovia nás prídu podporiť a hra bude férová. Sme si vedomí, že to bude ťažké.“ vyhlasuje pred stretnutím dvoch tímov sídliacich vo Valencii. (Football-España)

CELTA VIGO: Ostrieľaný dánsky záložník, Michael Krohn-Dehli, pravdepodobne nepredĺži zmluvu s OS Célticos. V lete sa tak stane voľným hráčom a nájde si nový klub. (insidespanishfootball)