Main Content

OTS: Hytera zabezpečila hladkú komunikáciu pre golfový turnaj WGC-HSBC 2014

streda, 19. november 2014 16:05 | Autor: TASR

Shenzhen 19. novembra (TASR-OTS) - Dňa 9. novembra 2014 sa s obrovským úspechom skončil v Šanghaji golfový turnaj WGC-HSBC 2014, pre ktorý spoločnosť Hytera, oficiálny poskytovateľ rádiového spojenia, poskytla takmer 200 dvojcestných vysielačiek a zabezpečovala celkovú komunikáciu medzi organizátormi, bezpečnostnými pracovníkmi i rozhodcami.

Srdcom tohto športovými zážitkami nabitého štvordňového turnaja bola profesionálna tabuľa pre sledovanie skóre z Európskeho turnajového okruhu. Jej prostredníctvom je možné okamžite prenášať údaje z turnaja na niekoľko rôznych webových stránok, vrátane WGC, HSBC Golf, PGA Tour či European Tour tak, aby tieto webové stránky mohli vysielať celý športový prenos. Preto je tento systém dôležitou súčasťou celého komunikačného systému a kladie vysoké požiadavky na komunikáciu v reálnom čase. „Rádiový prenos z golfového ihriska je dôležitý, aby sme získavali informácie z prvej ruky, priamo od jednotlivých jamôk,“ povedal Paul White, riaditeľ turnaja European Tour pre počítanie skóre. „Čo sa týka rádiových prenosov, tak tento týždeň bol veľmi dobrý, najmä preto, že spoločnosť Hytera poskytla kvalitné služby. Príjem bol kvalitný po celom golfovom ihrisku, čo nám uľahčilo prácu. Bez jasného a zreteľného prenosu signálov by sme mali problém presne počuť správnu informáciu,“ dodal Paul.

Počas celej hry sme prenosné terminály Hytera DMR typu PD688 v elegantnom kovovom prevedení videli na ihrisku všade, u zapisovateľov výsledkov, rozhodcov, zamestnancov bezpečnostných agentúr i organizátorov z PGA (Foto: „Pre úspech celého turnaja je komunikácia veľmi dôležitá. Sme veľmi radi, že sa spoločnosť Hytera stala našim dodávateľom komunikačných technológií a poskytla nám svoje špičkové produkty,“ povedal Dai Hai Yan, riaditeľ turnaja z organizácie IMG Golf.

O spoločnosti Hytera

Spoločnosť bola založená v roku 1993 v Shenzhene, cts.businesswire.com/ct/CT?id=smartlink&url=http%3A%2F%2Fw ww.reuters.com%2Fplaces%2Fchina%3Flc%3Dint_mb_1001&esheet=50984182&n ewsitemid=20141113006840&lan=en-US&anchor=China&index=1&md5= f45f26e05db115c2cff769fa13d66965">v Číne. Postupne sa stala hlavným hráčom v oblasti profesionálnej mobilnej rádiokomunikácie s mnohými zákazníkmi vo viac ako 80 krajinách po celom svete. Spoločnosť Hytera si váži inovácie a investuje viac ako 15 % svojich tržieb do výskumu a vývoja. Aktívne sa podieľa na vývoji nových globálnych štandardov PMR a je jedným z mála poskytovateľov rádiokomunikačných služieb, ktorý si dokáže poradiť so všetkými troma hlavnými štandardmi v oblasti digitálnej komunikácie, a to konkrétne so štandardmi TETRA (Terrestrial Trunked Radio - pozemnej rádiovej komunikácie), DMR (Digital Mobile Radio - digitálnej mobilnej rádiovej komunikácie) a PDT (Professional Digital Trunking - profesionálnej digitálnej komunikácie).

Fotografie/Multimediálna galéria sú dostupné na stránke: http:/ /www.businesswire.com/multimedia/home/20141113006840/en/

Kontakty Hytera Communication Corp., Ltd. Otázky médií Johnny Jian, +86 755 26972999 johnny.jian@hytera.com Chloe Hong, +86 755 26972999 chloe.hong@hytera.com

Zdroj: Hytera

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.