Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.9.)

štvrtok, 18. september 2014 06:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Útočník Mario Mandžukič si v utorkovom zápase Ligy majstrov s Olympiakosom Pireus (2:3) zlomil nos a dnes podstúpi operáciu.

REAL MADRID: Manchester United má vraj dostatok finančných prostriedkov na to, aby vykúpil z Realu Madrid Cristiana Ronalda. Vedľa prestupovej sumy však musia v  Manchestri počítať aj s vysokými nákladmi na mzdu. Ronaldo si údajne žiada až 500 000 libier týždenne.

REAL MADRID: Španielsky reprezentačný obranca Dani Carvajal je už v poriadku po zranení stehenného svalu a dnes opäť trénoval so spoluhráčmi

FC BARCELONA: Stredopoliar Sergi Roberto predĺžil zmluvu so španielskym klubom FC Barcelona do konca sezóny 2018/2019. Kontrakt údajne obsahuje klauzulu, podľa ktorej by Katalánci v prípade jeho skoršieho odchodu získali 40 miliónov eur.

FC BARCELONA: Gerard Piqué vypadol zo základnej zostavy Barcelony, no s tým sa však španielsky obranca nehodlá zmieriť a chce o svoje miesto ešte tvrdo zabojovať.

VALENCIA: Valencia začne v priebehu tohto týždňa rokovať o novej zmluve s Pacom Alcácerom. 21-ročný útočník sa už zabýval v základnej zostave španielskeho klubu, no zmluvu má len do júna 2016.

SEVILLA: Nového športového riaditeľa bude musieť hľadať Sevilla, pretože v  priebehu dneška zo svojej funkcie odstúpi Monchi.