Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.9.)

streda, 17. september 2014 06:47 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Hviezdny Cristiano Ronaldo údajne nie je spokojný s aktuálnou situáciou v Reale Madrid a je pripravený sa v lete vrátiť do Manchestru United.

REAL MADRID: Kráľovský Real je pripravený urobiť všetko preto, aby sa stal prvým obhajcom triumfu v Lige majstrov v jej novodobej histórii.

FC BARCELONA: Dvadsaťsedemročný krídelník Pedro sa obáva, že príchod Luisa Suáreza do Barcelony ho odsunie na lavičku náhradníkov. Nebráni sa preto možnému presunu do Anglicka, kde o jeho služby javí záujem Arsenal a Liverpool.

FC BARCELONA: Barcelona sa chystá uctiť pamiatku svojho bývalého kouča Tita Vilanovu, po ktorom pomenuje svoje hlavné tréningové ihrisko. Niekdajší tréner katalánskeho klubu bojoval s rakovinou a na konci apríla tejto chorobe podľahol.

FC BARCELONA: Belgický obranca Thomas Vermaelen to v Barcelone nemá jednoduché. Nielen, že stále čaká na svoj ​​zápasový debut, ale so svojím veľkým Audi má navyše problém zaparkovať na klubovom parkovisku.

LA LIGA: Kluby z najvyššej španielskej súťaže počas minulého roka znížili dlh zo 165 miliónov eur o celých 99 miliónov. To len dokumentuje celkovú snahu vedenia Primera División o každoročné znižovanie strát.