Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.9.)

utorok, 16. september 2014 10:56 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Návrat Daniho Alvesa do defenzívy je predbežne naplánovaný na zajtrajší zápas Ligy majstrov proti APOELu Nikózia.

BARCELONA: Pozornosť na 27-ročného krídelníka Pedra mal údajne zamerať Juventus a FC Liverpool. Pozícia Španiela sa príchodom Luisa Suáreza stala ešte komplikovanejšou, no on by rád presvedčil o svojich kvalitách a ostal v kádri Barcelony.

REAL MADRID: Madridský klub sa vôbec nemôže spoliehať na dobrú formu z posledný dní, ale ako obhajca trofeje by dnešný zápas s Bazilejom mal zvládnuť. Včera bola predstavená 19-členná nominácia hráčov. Výkop je naplánovaný na (tradičných) 20:45.

REAL MADRID: Pred začiatkom sezóny ustanovil Carlo Ancelotti za brankársku jednotku Ikera Casillasa a nič na tom nehodlá meniť. Skúsený Španiel má jeho plnú dôveru.

VALENCIA: Brazílsky útočník reprezentujúci Španielsko, Rodrigo Moreno, prestúpil v lete z Benficy do Valencie práve preto, aby sa predviedol národnému trénerovi Vicentemu Del Bosquemu. Mladý útočník hrával v reprezentácii do 19 aj 21 rokov.

VALENCIA: Na veľký záujem o čerstvého reprezentanta Paca Alcácera chce vedenie zareagovať predĺžením hráčovho kontraktu. Majitelia sa v tomto smere ale budú musieť poriadne buchnúť po vrecku.