Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.7.)

štvrtok, 10. júl 2014 10:15 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Predstavitelia Bayernu Mníchov potvrdili, že sú slovne dohodnutí na prestupe Maria Mandžukića do Atlética. Madridčanom tak v zisku ofenzívnej posily nič nebráni.

ATLÉTICO MADRID: Los Colchoneros údajne získajú na hosťovanie argentínskeho obrancu Cristiana Ansaldiho zo Zenitu Petrohrad.

ATLÉTICO MADRID: Obranca Javier Manquillo zatiaľ nenašiel svoje miesto v zostave. Do úvahy pripadá jeho hosťovanie v Getafe, ale záujem o jeho kúpu javí aj Olympique Marseille.

ATLÉTICO MADRID: 23-ročný stredopoliar Josuha Guilavogui je na odchode z Atlética a začína sa písať o jeho budúcom zamestnávateľovi. Ako favorit sa zatiaľ javí nemecký Wolfsburg.

VILLARREAL & BARCELONA: Mexický záložník Jonathan Dos Santos opúšťa Katalánsko a od novej sezóny bude hrávať na východe španielska. Vo Villarreale sa stretne aj s bratom Giovanim.

VILLARREAL: Spomedzi voľných hráčov priviedlo vedenie 30-ročného obrancu Antonia Rukavinu. Ten naposledy hrával za Valladolid.

VALENCIA: Aj najbližších päť sezón bude pokračovať brankár Diego Alves s Los Che. Včera Brazílčan podpísal predĺženie zmluvy.

REAL SOCIEDAD: Špekulácie o odchode Antoina Griezmanna naberajú reálnejšie obrysy. Španielske médiá priniesli správy, že Francúz odmietol predĺženie zmluvy.

MÁLAGA: 25-ročný pravý obranca Roberto Rosales prichádza z Twente a v Andalúzii sa dohodol na trojročnej zmluve. Jeho cena a platové podmienky ostávajú v tajnosti.

ELCHE: Defenzívny záložník Carlos Sánchez Moreno možno čoskoro posilní mužstvo Evertonu. Angličania využijú výkupnú klauzulu kolumbijského reprezentanta.

CELTA VIGO: Po ôsmich rokoch sa skončilo pôsobenie stredopoliara Jonathana Vilu v Celte. Os Célticos sa s hráčom dohodli na ukončení zmluvy.