Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.7.)

streda, 9. júl 2014 09:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Katalánci na diaľku bojujú s Manchestrom United o nemeckého obrancu Matsa Hummelsa. Ten oblieka dres Borussie Dortmund od roku 2009 a vylúčené nie je ani jeho zotrvanie v tomto klube.

BARCELONA: Situácia okolo Luisa Suáreza stále nie je jasná. Alexis Sánchez ale zrejme do Liverpoolu neprestúpi, pretože na dobrej ceste je jeho prestup do Arsenalu.

BARCELONA: Okamžite po príchode do tímu brankár Claudio Bravo hodil svojmu kolegovi ter Stegenovi rukavicu do ringu. Mladému Nemcovi nechce kryť chrbát a do Barçy prišiel nahradiť Victora Valdésa.

BARCELONA: Zranenie Neymara je v Brazílii považované za malú športovú tragédiu. Dojatý hráč ďakoval svojim fanúšikom za tisíce podporných správ. Spoluhráči z reprezentácie mu ale radosť nespravili a včera podľahli Nemecku zahanbujúco 1:7.

ATLÉTICO MADRID: Podľa najnovších správ sa defenzívny záložník Josuha Guilavogui v Madride dlho nezohreje. Posila spred minulej sezóny by mohla prestúpiť do Marseille.

REAL MADRID: Smrť Alfreda Di Stefana zasiahla futbalovú verejnosť. „Spomienky na Dona Alfreda ostanú v našich srdciach navždy. Ďakujeme za všetko, Maestro.“ vyjadril úctu Cristiano Ronaldo. Poklonu mu zložili aj osobnosti ako Sir Alex Ferguson, Diego Maradona a Pelé.

REAL MADRID: Šancu rozlúčiť sa s veľkou legendou dostali aj fanúšikovia. Alfredo Di Stefano bol včera vystavený na Santiagu Bernabéu, aby mu mohli poďakovať všetci, ktorí si ho vážili.

SEVILLA: V letnom prestupovom termíne sa môže veľa písať o bosnianskom reprezentantovi Muhamedovi Bešićovi. Defenzívny záložník Ferencvárosu má údajne nápadníkov nielen v Seville, ale po celej Európe.

MALAGA: Brankár Willy Caballero predčasne ukončil svoju dovolenku, aby odcestoval do Anglicka a podrobil sa zdravotnej prehliadke. Prestup do Manchestru bude čoskoro hotovou vecou.

VILLARREAL: Útočník Jéremy Perbet predbehol svoj klub a prostredníctvom sociálnej siete sa rozlúčil s fanúšikmi Žltých ponoriek. Podľa špekulácii prestupuje do Turecka, ale jeho zamestnávateľ ešte oficiálnu správu nevydal.

DEPORTIVO: Klub z La Coruñe sa síce vráti do Primera División, ale povedie ho nový tréner. Pabla Vázqueza stála miesto kritika vedenia za pomalosť na prestupovom trhu.