Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.7.)

utorok, 8. júl 2014 06:55 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Legendárny útočník Realu Madrid Alfredo Di Stefano zomrel v pondelok vo veku 88 rokov na následky infarktu, ktorý dostal v sobotu na jednej z madridských ulíc v blízkosti štadióna Santiaga Bernabea. 

FC BARCELONA: Claudio Bravo bol včera oficiálne predstavený ako nová posila Barcelony. Čílsky brankár prichádza z Realu Sociedad a s katalánskym veľkoklubom podpísal zmluvu na štyri roky.

VALENCIA: Španielsky reprezentant do 21 rokov Juan Bernat prestúpil z Valencie do Bayernu Mníchov. Dvadsaťjedenročný obranca podpísal v novom pôsobisku päťročný kontrakt, no finančné detaily nie sú známe.

MÁLAGA: Málaga získala afrického obrancu Arthura Boku. 31-ročný reprezentant Pobrežia Slonoviny prišiel zadarmo zo Stuttgartu, kde mu skončila zmluva.

BILBAO: Iker Muniain podpísal novú zmluvu s Athleticom Bilbao. Ofenzívny futbalista mal v Bilbau pôvodne kontrakt už len na rok, no pred niekoľkými dňami sa dohodol na jeho predĺžení až do júna 2017.

CELTA VIGO: Hugo Mallo si bude musieť počkať na návrat k tréningovému procesu svojho klubu. 23-ročný obranca si na konci apríla poranil kľúčnu kosť a musel podstúpiť operáciu. Teraz sa v jeho liečbe vyskytli komplikácie, ktoré si vyžiadali ďalší chirurgický zákrok.