Main Content

5 najatraktívnejších možností pre Košice a Trenčín pri žrebe EL

nedeľa, 22. jún 2014 10:30 | Autor: Filip Chudý

Už v pondelok o 14:30 sa dozvedia meno (možného) súpera v 2.predkole Európskej ligy aj naši zástupcovia z Košíc a Trenčína. Možností je veľa, ale my vyberáme tie najatraktívnejšie, pretože v hre už sú celkom atraktívni súperi.

Ruch Chorzów (Poľsko)


Z viacerých ďalších možností volíme tento klub z Poľska, a to hlavne kvôli Jánovi Kocianovi, ktorý odviedol skvelú prácu a klub senzačne doviedol do Európskej ligy, za čo ho právom zvolili v Poľsku za trénera sezóny. Ruch Chorzów je historicky najúspešnejší poľský klub so skvelými fanúšikmi a aj preto si zaslúži nový štadión, ktorý je vo výstavbe. Ale na ten starý máme krásne spomienky, veď na ňom sme spečatili postup na MS 2010.

V 2.predkole sú priamo Košice s Trenčínom, no môže byť v ňom aj Trnava, preto sa žreb bude týkať aj jej, no najprv musí postúpiť z 1.predkola. A aj ona môže dostať jedného z týchto súperov, keďže je taktiež nenasadená, hoci mala smolu, lebo je prvá pod čiarou so stratou 0,025 na bieloruský Soligorsk.

Ďalšie atraktívne možnosti: FC Groningen (Holandsko), Hapoel Tel Aviv (Izrael), Lech Poznaň (Poľsko), Esbjerg (Dánsko, chytá tam Dúbravka), Rosenborg Trondheim (Nórsko, ale musí postúpiť z 1.predkola).