Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.4.)

nedeľa, 27. apríl 2014 10:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

PRIMERA DIVISION: Na španielskych štadiónoch si počas víkendu pripomenú pamiatku zosnulého bývalého trénera FC Barcelona Tita Vilanovu. Všetky súboje najvyšších dvoch španielskych ligách sa začnú symbolickou minútou ticha za kouča, ktorý vo veku 45 rokov podľahol rakovine. 

REAL MADRID: Zinedine Zidane je pripravený opustiť Real Madrid, kde pôsobí ako asistent trénera Carla Ancelottiho. Legendárny Francúz by podľa vlastných slov rád získal skúsenosti ako hlavný tréner.

FC BARCELONA: Brazílsky stredopoliar Ramires pôsobiaci v londýnskej Chelsea sa trochu prekvapivo ocitol v hľadáčiku Barcelony.

FC BARCELONA: Zranený gólman Victor Valdés by sa mohol sťahovať do Francúzska. O služby skúseného brankára má záujem AS Monako.

FC BARCELONA: Everton sa snaží predĺžiť hosťovanie katalánskeho útočníka Gerarda Deulofeua z Barcelony. Podľa anglických médií je stále pravdepodobnejšie, že mladý zakončovateľ bude u Toffees pôsobiť aj v budúcej sezóne.

BETIS SEVILLA: Prvým zostupujúcim mužstvom v sa stal Betis Sevilla. Betis má už nedostižnú stratu 13 bodov na prvú nezostupovú priečku.