Main Content

Šport7.sk oslavuje prvé narodeniny!

utorok, 4. január 2011 16:21 | Autor: Sport7 sk

Šport7.sk oslavuje prvé narodeniny!
Šport7.sk oslavuje prvé narodeniny! | zdroj: Sport7.sk

Milí čitatelia, s veľkou radosťou vám môžeme oznámiť, že dnes, 4. januára 2011 oslavuje náš internetový portál Šport7.sk prvý rok existencie. V tomto článku by sme vám radi zhrnuli základne údaje o tom, čo sa na Šport7 v jeho prvom roku života udialo a taktiež by sme radi ilustrovali naše (ne)skromné plány do roku 2011 :)

Zopár zaujímavých štatistík o prvých 365 dňoch existencie Šport7.sk

  • V prvom roku zaznamenala Šport7-mička viac než 537 000 návštev
  • V deň víťazstva Slovenska nad Talianskom na MS 2010 vo futbale sme zaznamenali najvyššiu návštevnosť, presne 13 620 ľudí!
  • V priebehu MS vo futbale zaznamenal Šport7.sk viac než 120 000 návštev
  • Čitateľom sme priniesli takmer 8 000 článkov, z čoho boli stovky od vlastnej redakcie. V roku 2011 plánujeme napísať oveľa viac vlastných článkov a to hlavne z futbalového a hokejového prostredia
  • Od začiatku augusta sme začali s písaním predzápasových analýz k štyrom futbalovým ligám (Corgoň liga, Premier League, Primera Division a 1. Bundesliga). Analýzy plánujeme rozšíriť o ďalšie populárne futbalové a hokejové ligy

Čo plánujeme?
 
Už čoskoro na vás čakajú viaceré zmeny. Plánujeme spustenie tipovacej súťaže a stránku rozšírime o sekciu so zábavnými obrázkami a videami. Súčasťou noviniek bude taktiež prehľadnejšie menu. Najdôležitejšie sú však články preto sa v roku 2011 budeme snažiť priniesť ešte zaujímavejšie správy z dielne našej redakcie.

Priania redaktorov


Na záver zopár viet od našich najaktívnejšich redaktorov ...

Štefan Állo:
„Chcel by úprimne pogratulovať stránke k prvému roku existencie. Pokračoval by som starým heslom, ktoré koluje vo futbalových kruhoch: „ Pre nováčika je tá druhá sezóna tá najťažšia“.  Po prvom roku sa portál dostal na vysokú úroveň, ktorú bude potrebné nie len udržať, ale aj zvýšiť. Stránke želám preto veľa úspechov a nám redaktorom veľa zaujímavých športových udalostí, aby sme mohli prinášať našim verným čitateľom vždy len tie najzaujímavejšie články. Zároveň by som chcel poďakovať redakcií Šport7 za  príležitosť, ktorú mi poskytla, keďže prinášanie článkov a analýz ma veľmi baví.”

Matej Dedinský:,,Šport7.sk začal pôsobiť v mimoriadne športovom roku. Všetci sme boli sme svedkami úspechov na zimnej olympiáde, majstrovstvách sveta vo futbale. Žili sme šampionátom v hokeji a jeseň bola žičlivá futbalu. Nie len slovenskej reprezentácii, ktorá si s optimizmom pýta vstupenku do Poľska a na Ukrajinu. Náš klubový majster si po piatich rokoch zahral v skupinovej fáze Ligy majstrov. Vymenované podujatia sú fenoménom. Netreba však zabúdať ani na ostatné. V roku 2011 ich nebude málo. Osobne som zvedavý na vystúpenie slovenských hokejistiek v top divízii svetových majstrovstiev.

Zaželal by som Šport7-čke v druhom roku konsolidáciu, veľa spokojných čitateľov, ktorí si tu nájdu nové a hodnotné informácie. Úspech spočíva v tom, aby sa dokázali prekračovať vlastné tiene a nadstavovať pomyselné latky vyššie. Tak nech sa nám to podarí!"


Tomáš Majerník:
,,To už je rok? Tak do toho ďalšieho určite ešte viac čitateľov, fanúšikov, dobrých článkov a pre tipérov aj dobrých tipov v analýzach. No za seba zaželám predovšetkým viac sponzorov pre Sport7. Určite si každý vie predstaviť, aké ťažké je rozbiehať nový portál bez toho, aby za Vami stál (akýkoľvek) sponzor. Preto pevne verím, že sa čoskoro aj pohnú ľady aj v tomto smere, a že na Sport7 bude vďaka tomu napríklad aj viac súťaží. Tak všetko dobré! ;)"

Michaela Urban: 
,,Som veľmi rada, že som od júla súčasťou portálu, ktorý práve oslavuje svoje prvé narodeniny. Pri takejto príležitosti sa vždy vyslovujú určité priania, a tak by som chcela Šport7- čke do ďalšieho roka zaželať vyššiu čitateľnosť, čo najviac ochotných redaktorov, ktorí budú vo svojich článkoch prinášať čerstvé a zaujímavé informácie a nášmu šéfovi pevné nervy a veľa chute do práce. Nakoľko naša práca závisí od výkonov športovcov, pevne verím, že sa so slovenskými futbalistami budeme tešiť z úspešnej kvalifikácie na EURO 2012, s hokejistami zo zisku medaily na domácich MS a ďalšími športovcami s ich individuálnymi úspechmi. Dúfam, že si po ďalších 365 dňoch budeme môcť povedať, že sa Šport7 zaradil medzi najlepšie slovenské športové portály."

Martin Gregor:,,Ako zakladateľ portálu som veľmi rád, že web prežil prvý rok, ktorý býva u internetových stránok najkomplikovanejší bez vážnejších problémov. Cesta k úspechu je však ešte dlhá, preto verím, že rok 2011 nám bude priať. Mojim najväčším želaním je, aby sa web finančne ustálil. Chýba nám však sponzor, ktorý by mohol celý projekt posunuť vpred. Potrebujeme viac článkov kmeňových redaktorov a preto je mojim predsavzaním do roku 2011 túto vec zabezpečiť. Aby mohla "sedmička" ďalej existovať, potrebujeme rastúcu návštevnosť, preto dúfam, že nás v tom čitatelia nenechaju samých. Všetkým, ktorí sa spolupodielali na rozbehnutí webu v roku 2010 patrí moje veľke ĎAKUJEM."