Main Content

Vianočná súťaž Sport7.sk a Tipsportu: Mena výhercov

pondelok, 3. január 2011 15:33 | Autor: Sport7 sk

Vianočná súťaž Sport7.sk a Tipsportu: Mena výhercov
Vianočná súťaž Sport7.sk a Tipsportu: Mena výhercov | zdroj: Sport7.sk

Milí čitatelia, medzi 27. a 31. decembrom 2010 prebiehala na našom portáli Šport7.sk Vianočná súťaž, ktorú sme organizovali spoločne s poprednou slovenskou stávkovou spoločnosťou Tipsport. Vašou úlohou bolo popriať nášmu webu do nového roku 2011. Dnes sme vyžrebovali šiestich výhercov, ktorí sa podelia o kredity na stávkovanie v celkovej hodnote 150 Eur.

Víťaza prvej ceny, čiže 50 EUR na stávkovanie v Tipsporte, vybrala redakcia Sport7.sk. Pri rozhodovaní sme zohľadnili predovšetkým originálnosť príspevku a taktiež jeho súvislosť s našim webom. Víťazom sa stáva František Bednár.

Ďalších päť výhercov, ktorých sme vyžrebovali spomedzi všetkých súťažiacich získava od Tisportu kredit na stávkovanie v hodnote 20 EUR. Ich mená sú nasledovné...

Lukáš Kalina
Miloš Repka
Ľubomír Farkašovský
Dominik Kubík
Lukáš Kendra


Všetkých výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom facebooku, preto im prostredníctvom tohto článku odkazujeme, aby si kontrolovali súkromné správy. V budúcnosti plánujeme ďalšie podobné súťaže, preto ostaňte portálu Sport7.sk naďalej verní!

Pôvodný článok o súťaži nájdete tu


Tipsport.sk je popredná slovenská stávková spoločnosť, dostupná cez internet 24 hodín denne. Popýšiť sa môže bohatou kurzovou ponukou, live stávkami, užívateľským chatom, tipérskou súťažou pre všetkých zákazníkov, pravidelnými futbalovými analýzami a štedrým bonusom pre nových zákazníkov až do výšky 100 EUR. To všetko, samozrejme, dostupné v slovenskom jazyku z pohodlia Vášho domova. Pre viac informácií klikajte sem, prípadne na banner pod textom.