Main Content

Extraliga: ZOSTAVA kola : Štyria útočníci, dva hetriky

streda, 9. apríl 2014 12:53 | Autor: Martin Kollár

Extraliga: ZOSTAVA kola : Štyria útočníci, dva hetriky
Extraliga: ZOSTAVA kola : Štyria útočníci, dva hetriky | zdroj: Adrián Danaj

V sobotu pokračovala hokejbalová extraliga predposledným kolom, ktoré nielen rozhodlo o niektorých štvrťfinálových dvojiciach, ale prinieslo strelecké predstavenia niektorých hráčov. Po týždni tak máme v zostave znova až 4 útočníkov.

Brankár – Bziňák– Po týždni sa v zostave kola opäť predstavuje brankár Ružinova. Po Palkovi dostal v bráne prednosť Bziňák a toto rozhodnutie trénera prakticky rozhodlo zápas. V derby s Jokeritom bol brankár ŠHBK katom žolíkov, ktorých svojich výkonom vyradil z účasti v play-off. Prekonal ho iba Takáč, no potom zatiahol rolety a dôležité víťazstvo vybojoval v predĺžení.                         

Obranca – Giba – Hrajúci asistent trénera znova potvrdil, že ešte patrí na ihrisko. Svojim prehľadom priniesol pokoj do domácich radov a aj vďaka jeho vyrovnávajúcemu gólu LG prekonala domácu šnúru prehier. Spolu s príchodom Lvomského a momentálnej forme Kovasicha môžu vicemajstrovi stačiť na víťazstvo aj dva strelené góly.        

Útočník – Štubňa– šikovný útočník, ktorý svoje kvality predviedol aj pred týždňom v Martine sa znova uviedol strelecky aj v poslednom domácom zápase. Pohronie podalo jedno z najlepších výkonov, pričom Štubňa strelil Svidníku 3 kúsky. Pohronie tak má na čom, resp. na kom stavať v baráži.     

Útočník – Dírer  – Hokejová posila z Vrútok sa ukazuje ako výborný ťah. Celý jeho útok ťahá Koméťakov a robí súperovej obrane problémy. Aj proti Považskej tento bývalý reprezentant do 20 rokov ukázal umenie nahrávača, no ako správny center zachraňoval aj na druhej strane ihriska. Tento center tak bude platnou posilou do play-off.  

Útočník – Chovan– Produktívny víkend má za sebou útočník majstra, ktorý hrá naozaj vo skvelej forme. Jeho formu si odniesol Kežmarok, keď najskôr nahrával pri troch góloch svojich spoluhráčov a jeho moment prišiel v tretej tretine, kde si doslova vychutnal Nátera v samostatnom nájazde. Aj v nedeľu bol hlavnou postavou obratu proti Jokeritu.  

Útočník – Fumáč– útočník Pruského ako aj celý tím z Považia hrá výborne. V sobotu to však bola „38“, ktorá sa doslova pohrala s obranou Martina. Už v polovici zápasu mal na svojom konte hetrik a v záverečnej tretine ešte nahral na gól. Rovnako efektívny bol aj v nedeľu a najmä vďaka jeho gólom je Pruské lídrom tabuľky pred posledným kolom.  

ZOSTAVA 21. kola:

Bziňák (Ružinov)

Giba (LG Bratislava)

Štubňa (Pohronie) Dírer (Vrútky)   Chovan (Nitra)  Fumač ( Pruské)