Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.3)

piatok, 21. marec 2014 15:05 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.3)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.3) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok.

200K pre Hazarda?

Londýnska Chelsea podľa britskej tlače zvažuje ponúknuť v lete Edenovi Hazardovi nový- vylepšený kontrakt, podľa ktorého bude Belgičan v Londýne zarábať 200 000 libier týždenne. Nová zmluva tak odrazí nájazdy Realu Madrid, či PSG, ktoré sledujú tohto talentovaného futbalistu.

Suarez do City?

V Anglicku sa povráva, že po sezóne možno z Manchestru City odíde kanonier Alvaro Negredo. Prekvapujúcejšie ale je meno jeho možného nástupcu. Citizens totiž chcú získať Luisa Suareza z Liverpoolu, ktorý na Anfield Road len nedávno predĺžil kontrakt.

Monaco by chcelo Balotelliho

Mario Balotelli, ktorý je bez formy podľa francúzskych plátkov v lete odíde z AC Miláno do AS Monaco, ktoré ho láka na lukratívny kontrakt a vysoký plat, pričom zaujímavá je aj vidina Ligy majstrov.

Valdés posilou Man City?

Brankárska jednotka FC Barcelona Victor Valdés podľa L´Equipe v lete podpíše zmluvu s Manchestrom City.

Ginter nakoniec do Borussie?

Talent Freiburgu Matthias Ginter podľa nemeckej tlače zvažuje dať prednosť prestupu do Borussie Dortmund pred prestupom do londýnskeho Arsenalu Londýn.

Chambers na Lane Arsenalu

Práve Arsenal pozorne sleduje obrancu Caluma Chambersa so Southamptonu, ktorý v tíme možno nahradí francúzskeho obrancu Bacaryho Sagnu.

Rozhovory s Koscielnym

Vedenie Kanonierov okrem iného rokuje s Laurentom Koscielnym o novom kontrakte, pretože o Francúza sa začalo zaujímať vysoké percento konkurenčných tímov.

Farfan na odchode

Peruánsky útočník Jefferson Farfan nie je už viac spokojný v Schalke 04 Gelsenkirchen a plánuje tento klub v lete opustiť.