Main Content

Vianočná súťaž portálu Sport7.sk a stávkovej kancelárie Tipsport

pondelok, 27. december 2010 11:25 | Autor: Sport7 sk

Vianočná súťaž portálu Sport7.sk a stávkovej kancelárie Tipsport
Vianočná súťaž portálu Sport7.sk a stávkovej kancelárie Tipsport | zdroj: Sport7.sk

Sport7.sk by Vám rád v mene celej redakcie zaželal krásne prežitie vianočných sviatkov a úspšený štart do nového roka. A aby sa ten ďalší rok s číslom 2011 začínal o čosi lepšie, pripravili sme pre Vás s našim partnerom, stávkovou spoločnosťou Tipsport, vianočnú súťaž o ceny v hodnote 150 EUR.

Zapojiť sa do tejto súťaže je veľmi jednoduché - stačí, ak v komentároch pod článkom zaželáte nášmu a Vášmu webu Sport7.sk do nového roka. Ak poznáte aj regionálne a nárečové vinše, určite ich použite. Najoriginálnejšie prianie bude odmenené kreditom na stávkovanie v hodnote50 EUR,ďalších 5 náhodne vyžrebovaných súťažiacich si odnesie po 20 EUR.

Súťaž potrvá do 31. decembra 2010 (vrátane) a výhercov vyhlásime 3. januára.

Tipsport.sk je popredná slovenská stávková spoločnosť, dostupná cez internet 24 hodín denne. Popýšiť sa môže bohatou kurzovou ponukou, live stávkami, užívateľským chatom, tipérskou súťažou pre všetkých zákazníkov, pravidelnými futbalovými analýzami a štedrým bonusom pre nových zákazníkov až do výšky 100 EUR. To všetko, samozrejme, dostupné v slovenskom jazyku z pohodlia Vášho domova. Pre viac informácií klikajte sem, prípadne na banner pod textom.

PS: Tí z vás, ktorí nepoužívajú facebook sa môžu zúčastniť súťaže prostredníctvom emailu. Stačí, ak vaše prianie pošlete na email sutaz@sport7.sk s predmetom správy "Sutaz".

 

SÚŤAŽ BOLA UKONČENÁ

MENA VÝHERCOV NÁJDETE TU !!!