Main Content

Hokejbal: Extraliga: Posily vo výbornom svetle

štvrtok, 20. marec 2014 10:30 | Autor: Martin Kollár

Hokejbal: Extraliga: Posily vo výbornom svetle
Hokejbal: Extraliga: Posily vo výbornom svetle | zdroj: Ivana Bilačičová

V sobotu pokračovala 17.kolom hokejbalová extraliga. Znova sme boli svedkami výborných individuálnych výkonov, ktoré rozhodli dané zápasy.

Brankár – Svitana – Brankárska posila z Kežmarku sa u nováčika ukazuje ako výborný ťah. Aj počas víkendu sa jednoznačne podieľal na víťazstve proti Vrútkam, v ktorom si pripísal niekoľko výborných zákrokov. Najmä v prvých dvoch tretinách držal domáci tím v hre a po 45.minútach inkasoval jediný gól, ale najmä prispel k plnému jarnému počtu bodov.                       

Obranca – Bednár  – Obranca Kežmarku bol základným kameňom pri dôležitom víťazstve nad Martinom. Pomohol svojmu tímu pri zlomových oslabeniach a ako bonus pridal gól. Úvodný gól, ktorým upokojil domácich, načrtol celý priebeh zápasu. V obrane bol istotou a pomohol tak východniarom k 3 bodom.      

Obranca – Čapka – Obranca Jokeritu ako aj jeho celý tím mali v sobotu ofenzívne chute a v podstate celý zápas sa sústredili na dobýjanie pohronskej brány. Čapka dvoma ranami od modrej naštartoval svoj tím k obratu. Momentálne hrá vo výbornej forme.  

Útočník – Chovan – Jedna z posíl majstra hneď vo svojom prvom vystúpení ukázala svoju veľkosť. Do štatistík sa zapísal dvoma gólmi už v prvej tretine a položil základ víťazstva nad Skalicou. Šance mal aj na hetrik, no ten neskompletizoval. Nitra tak znova nabrala na ofenzívnej sile.

Útočník – Gavač – Center lídra z Pruského robil vicemajstrovi na ťažkom teréne veľké problémy. V prvej tretine najprv po obliehaní domácej brány nabil Chotárovi na úvodný gól. Neskôr, dokonca pri vlastnom oslabení ušiel a elegantne zakončil svoj únik. Mal teda veľkú zásluhu na tom, že Považania sú opäť na vrchole tabuľky.      

Útočník – Stráňovský – Útočník Double Teamu hrá posledné zápasy vo veľkej forme a ťahá svoj tím do play-off. Naposledy si to v 6-bodovom zápase odniesol Ružinov. Jeho rany znamenali dôležité víťazstvo,  druhou si doslova vychutnal brankára domácich. Na jeho góly sa budú Považania spoliehať aj v nasledujúcich súbojoch.

ZOSTAVA 17.kola:

Svitana (Svidník)

Bednár (Kežmarok)   Čapka (Jokerit)

Chovan (Nitra)  Gavač(Pruské)  Stráňovský (Double Team PB)