Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.2.)

štvrtok, 13. február 2014 10:34 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison

 

REAL MADRID: Realu Madrid postúpil do finále španielskeho Kráľovského pohára, keď aj v odvetnom dueli zvíťazil nad Atléticom 2:0. Oba góly vsietil v prvom polčase Cristiano Ronaldo z pokutových kopov.

ATLÉTICO MADRID: V spomínamom zápase medzi Atléticom a Realom sa vážne zranil obranca  Atlética Javier Manquillo. Ten si pri strete s Cristianom Ronaldom takmer zlomil väzy a musel byť prevezený do nemocnice. Vyšetrenia ukázali, že Manquillo má zlomený stavec a mimo súťažného diania bude 4-6 týždňov. Ronaldo sa za tento zákrok ospravedlnil.

FC BARCELONA: Súperom Realu Madrid vo finále pohára bude FC Barcelona. Barcelončania uhrali na ihrisku San Sebastián postupovú remízu 1:1. Prvý zápas Katalánčania doma vyhrali 2:0.

FC BARCELONA: Mladý obranca Martin Montoya by mal s katalánskym veľkoklubom podpísať novú zmluvu už koncom tohto mesiaca.

FC BARCELONA: Carles Puyol sa opäť zapojil do tréningového procesu. Puyol má dlhotrvajúce problémy s chrbtom, pre ktoré dokonca uvažuje i o konci kariéry. Teraz je však údajne v poriadku a je pripravený na zápasovú záťaž.

SEVILLA: Kamerunsky záložník Stephane M’Bia odcestoval do Madridu na podrobné vyšetrenie kolena, pre ktoré už vynechal 9 zápasov.