Main Content

Týždeň na Sport7: Real Madrid, Messi vs C. Ronaldo, zaujímavý futbalový zápas a fantastický Hološko

pondelok, 6. december 2010 13:55 | Autor: Sport7 sk

Týždeň na Sport7: Real Madrid, Messi vs C. Ronaldo, zaujímavý futbalový zápas a fantastický Hološko
Týždeň na Sport7: Real Madrid, Messi vs C. Ronaldo, zaujímavý futbalový zápas a fantastický Hološko | zdroj: Sport7.sk

Za posledných sedem dní sa na našom a vašom portáli Sport7.sk udialo viacero zaujímavých vecí, ktoré si spolu v nasledujúcich riadkoch zhrnieme.

Nedá nám začať ničím iným než dvoma anketami, v ktorých sme sa vás pýtali na vaše dva, z pohľadu fanušika najdôležitejšie, názory – ktorý je váš najobľubenejší klub a ktorý je váš najobľubenejší hráč? Výsledky prvej ankety už poznáme, najpopulárnejším klubom Slovákov sa na prekvapenie našej redakcie stal Real Madrid. Druhá anketa prebieha počas celého tohto týždňa, čiže hlasujte za vášho najobľúbenejšieho hráča tu: Hlasujte za vášho najobľúbenejšieho svetového hráča!

Cez týždeň nás potešil Filip Hološko, ktorý zohodol jediným gólom zápas Besiktasu s úradujúcim mastrom Bursasporom 1-0. Článok s videom nájdete tu (Hološko znova rozhodol o výhre Besiktasu + Video). Je dobré si všimnúť, ako sa Filip dokázal na krídle uvoľniť bez toho, aby na seba naviazal čo i len jediného obrancu. Práve v takýchto situáciach patrí náš reprezentant k absolútnej špičke. Ak máte rovnaký názor, môžete ho v ankete vyjadriť tu.

Štvrtým a mimoriadne zaujímavým článkom sme uzavreli históriu Pohára európskych národov z roku 1960. V článku nájdete aj odkaz na profil pravdepodobne najlepšieho brankára, aký sa kedy na trávnikoch objavil, Leva Jašina. Rovnako v ňom môžete nájsť aj odkaz na profil našej žijúcej legendy a bronzového medailistu z EURO 1960 Jána Popluhára.

Lukáš nám v článku Prestupové špekulácie v Premier League zhrnul najnovšie a najzaujímavejšie špekulácie na prestupovom trhu. Nový Drogba, čo s Karimom Benzemom a ponuka za Cesca Fábregasa. Všetko to a ešte viac vo vyššie spomenutom článku.

Ako na niektorých zápasoch Corgoň ligy sa museli cítiť díváci na tomto futbalovom zápase: Najnudnejší futbalový zápas v histórií. Napriek tomu si ale našli veľmi zaujímavý spôsob, ako sa zabaviť.

A na záver koniec slovenského sna v Afrike: Video: Spomienka na Holandsko-Slovensko 2:1. Fantastický Jano Mucha, ktorý z nepochopiteľných príčin stále len vysedáva na lavičke Evertonu, nás držal v hre a kto vie, ako by zápas dopadol, ak by aj naši premenili o jednu dve šance viac. Hlavne zamrzia tie v podaní Miňa Stocha a Roba Vitteka.

Vaše názory na web a prípadné návrhy, čo a akým spôosobom vylepšiť si radi prečítame v komentároch.

Úspešný pracovný týždeň želá rekadcia Sport7.sk