Main Content

Týždeň na Sport7.sk: Rekapitulujeme posledných sedem dní

nedeľa, 28. november 2010 19:28 | Autor: Sport7 sk

Týždeň na Sport7.sk: Rekapitulujeme posledných sedem dní
Týždeň na Sport7.sk: Rekapitulujeme posledných sedem dní | zdroj: Sport7.sk

Prinášame vám súhrn posledného týždňa na Sport7.sk, nech sa páči...

Mimo pravidelnej várky analýz k Lige majstrov, Premier League (schválne, kto sa zviezol na tipe Bolton – Blackpool X v kurze 4,20?), Bundeslige, Primera División i domácej Corgoň lige ste si mohli na stránkach Sport7.sk prečítať aj viacero ďalších zaujímavých a exkluzívných článkov.

Na slávneho “piateho člena Beatles,” ale predovšetkým výborného futbalistu a veľkú osobnosť, Georga Besta, si zaspomínal náš nový redaktor Martin (MM). Súčasťou článku Príbeh Georga Besta skončil pred piatimi rokmi  sú aj dve videá už zosnulej legendy anglických trávnikov. Ak ste ho teda ešte nečítali, určite tak urobte práve teraz.

Lukáš pre nás spracoval veľmi zaujímavý rozhovor českého športového komentátora Bosáka s jeho hosťom, bývalým československým reprezentantom, Vladimírom Táborským. O čom sa bavia cez prestávku pri zapnutom mikrofóne a aký majú názor na český futbal? Dozviete sa tu: Nad hláškami komentátora Bosáka sa smeje celá republika
 
A keďže Lukáš je (ako my všetci) strašný workoholik, priblížil nám aj všetých troch nováčikov v Premier League. Slávny Newcastle, WBA s naším Marekom Čechom i zatiaľ najväčšie prekvapenie doterajšiho priebehu sezóny z Blackpoolu. Ak ste ešte nepočuli o fantastickom Andym Carrollovi a záujme Chelsea Londým o tohto mladého zakončovateľa, klikajte tu: Premier League: Nováčikovia a ich kroky na transferovom trhu

Pri príležitosti zápasu našej MŠK Žiliny na Stamford Bridge, kde si mimochodom počínala nad očakávania dobre, sa nám v krátkom klipe predstavili aj verní fanúšikovia Šošoňov (VIDEO: Povstaň ak si Žilinčan).

Infarktové stavy, ohryzené nechty a jeden z najväčších úspechov futbalovej reprezentácie si zas môžete pripomenúť na tejto adrese: Krásna spomienka na zápas Slovensko - Taliansko 3:2 (MS 2010 JAR)

Vaše názory, pripomeniky i kritiku uvítame v komentároch pod článkom. Veľmi radi budeme aj za slová chvály, keďže práve tie nás stále posúvajú vpred.

Úspešný štart do nového týždňa praje redakcia Sport7.sk