Main Content

Týždeň na Sport7.sk (1): Uplynulých sedem dní očami redakcie

nedeľa, 21. november 2010 15:43 | Autor: Sport7 sk

Týždeň na Sport7.sk (1):  Uplynulých sedem dní očami redakcie
Týždeň na Sport7.sk (1): Uplynulých sedem dní očami redakcie | zdroj: Sport7.sk

Čo sa na našom portáli udialo a na čo sa spoločne môžeme tešiť v najbližšej dobe? Tak nielen na tieto otázky nám budú, viacmenej pravidelne, slúžiť tieto stránky.

Pôvodne sme tento úvodný článok zamýšľali spraviť viac formálne, ale keďže ani vy, ani my, nemáme na dlhé a nudné štatistiky čas, prejdeme rovnko k tomu najdôležitejšiemu.

Určite najzaujímavejšou novinkou v ostatnom čase je spustenie nového systému na pridávanie komentárov. No a ten funguje vskutku veľmi jednoducho – stačí, že ste prihlásený na Vašom Facebook účte a komentár môžete napísať priamo z neho, bez akéhokoľvek ďalšieho prihlasovania sa do systému Sport7. A ak patríte medzi tých málo ľudí, ktorí na Facebooku nie sú (áno, aj takí existujeme a sme na to hrdí), stačí zadať lubovoľný nick/prezývku a píšete taktiež bez prihlasovania. Všetko teda prebehne rýchlo a jednoducho.

Na stránkach Sport7.sk môžete už pár týždňov nájsť aj pravidelné analýzy a tipy z najväčších európskych futbalových líg, Corgoň ligy, ale aj nejaké to info v rámci NHL a tenisu. Tipy nám zatiaľ vychádzajú dobre (áno, sme amatéri, takže aj to niečo málo OK tipov je pre nás úspech), no ale radšej sa o tom presvedčte na vlastné oči. Stačí chvíľku pohľadať v pravej časti Vašej obrazovky a všetky tieto preview máte prípstupné jedným clickom. Vaše názory a komentáre na ne sú viac ako vítané.

Exkluzívne články redakcie sú zoradené pod titulkom. Určite sa oplatí prečítať si minimálne Históriu Pohára národov 1960 a pre porovnanie aj článok o tom ako Pinola opľul Schweinsteigera. Človeka potom až pri srdci hreje, ako ten dnešný šport napreduje… doslova míľovými krokmi!  V poslednej dobe sa snažíme prinášať oveľa viac vlastných článkov, určite ste si všimli aj ďalšie články z futbalovej histórie, či rozhovory a profily slávnych hráčov. Bude ich čím ďalej viac.

No a ak nemáte práve na čítanie chuť, prezrite si našu video sekciu. Funny, skill, ale aj takzvané “omg” klipy, všetko pod jednou strechou. Malá ukážka:

  VIDEO: Najprefíkanejšia penalta histórie
  VIDEO: Číňania majú pingpong v krvi
 
VIDEO: Toto video môžete vidieť 100 krát a stále sa smejete

Na záver ešte to, čo nás čaká a snáď ani neminie v blízkej budúcnosti. Okrem vianočnej súťaže pripravujeme aj rozhovor s Remim Gaillardom. Ak neviete, o koho ide, nevadí. Nasledujúce video Vám toho o ňom povie viac než desať strán textu.



Vaše návrhy, postrehy, ale aj kritiku uvítamé v komentároch (už sme spomínali, ako jednoducho fungujú, že?) pod článkom.

Úspešný vstup do nového pracovného týždňa Vám želá,
redakcia Sport7.sk