Main Content

Hokejbal: Elitná zostava 13.kola podľa sport7.sk

utorok, 19. november 2013 22:57 | Autor: Martin Kollár

Hokejbal: Elitná zostava 13.kola podľa sport7.sk
Hokejbal: Elitná zostava 13.kola podľa sport7.sk | zdroj: Adrián Danaj

Aj tento víkend bolo na programe ďalšie kolo hokejbalovej extraligy, v ktorom padlo naozaj dostatok gólov. Opäť sú v nej aj premianti. Kto sa dostal do zostavy kola tento krát?

ZOSTAVA 13.kola:
Jurošek (Vrútky)
Vaverčák (LG BA)    Frkáň (Vrútky)
Cajchan (Nitra)    B.Štefan (Svidník)    Dejneka (Kežmarok)

Brankár – Jurošek– Skúsený brankár je základným kameňom úspechov Kométy v tomto ročníku. V sobotu podal vynikajúci výkon, ktorý napokon znamenal nulu. Útočníkov ako Martinusík a Rampáček privádzal do šialenstva. Zlomové zákroky predviedol v druhej tretine za stavu 1:0. Hrajúci tréner je tak viac než len obyčajnou posilou.      

Obranca – Vaverčák – Novic v tíme vicemajstra predviedol výkon skúseného borca. Jasná výhra, ako obranca si pripísal čistý štít a dvoma bodmi sa podieľal na jasnej výhre LG. Najskôr sa prezentoval krásnou prihrávkou cez celé ihrisko, ktorá bola základom druhého gólu. Potom vsietil gól, ktorý bol jeho prvým v extralige. Zaslúžene sa tak premiérovo dostal medzi elitu 13.kola.       

Obranca – Frkáň– Obranca, ktorý svojim vzrastom nevzbudzuje rešpekt, no výkonmi rozhodne prekvapuje. Túto sezónu je naozaj vyťažovaný a pritom stíha aj extraligu 19-ročných. Hoci sa smerom dopredu nepresadil, vzadu nevypustil ani jeden osobný súboj a problém s drobným obrancom mali aj reprezentačné esá zo Záhoria.       

Útočník – Cajchan– Skúsený útočník majstra odohral jeden z najlepších zápasov v tejto sezóne. Hokejbal mu chutil a to sa prejavilo aj v produktivite. K dvom asistenciám pridal aj nevídané sólo, ktorým zlomil odpor Ružinova. Aj vďaka jeho výkonu sa majster posúva stále vyššie.

Útočník – B.Štefan– Najproduktívnejší hráč nováčika ťahá Svidník zo spodných miest. Proti lídrovi najprv pohotovo vyrovnal na 1:1 a keď sa zdalo, že nováčik predsa len nebude stačiť na Pruské, prišiel jeho únik a chladnokrvné zakončenie. To znamenalo nielen dôležité zníženie na 5:6, ale aj presilovku, ktorá znamenala vyrovnanie. Kľúčový hráč domácich HbK Lion tak znova potvrdil svoju pozíciu v kanadskom bodovaní.   

Útočník – Dejneka– Krídlo MŠK sa ako celý kolektív z východu dostáva do správnej prevádzkovej teploty. Posledné zápasy ničia súperov a podiel na tom má aj šikovný útočník. Najskôr sa prezentoval bezchybnou nahrávkou na spoluhráča, ešte v prvej tretine pridal aj gól po rýchlej spolupráci. Gól si nechal aj na prostrednú časť, keď z krídla prestrelil Čuntalu. Svojimi dvoma gólmi prispel k historickému dvojcifernému víťazstvu Kežmarku v extralige.