Main Content

Hokejbalová extraliga: Zostava 11.kola

štvrtok, 7. november 2013 12:52 | Autor: Martin Kollár

Hokejbalová extraliga: Zostava 11.kola
Hokejbalová extraliga: Zostava 11.kola | zdroj: Martin Šišovský

Aj tento víkend bolo na programe ďalšie kolo hokejbalovej extraligy, v ktorej sme aj tento krát videli niekoľko individuálnych výkonov, ktoré prispeli k výhram svojich tímov.

ZOSTAVA 11.kola
              
Mišovec (Pruské)

Blahút (Ružinov)  Mikša(Kežmarok)

Ladiver (Nitra) Rampáček (Skalica)    Ruttkay (Vrútky)

 

Brankár – Mišovec– Pruské sa aj tento rok môže spoľahnúť na vyrovnanú brankársku dvojicu. V sobotu dostal prednosť mladší z dvojice a vychytal nulu. Hoci výsledok hovorí jasne, nebyť niektorých zákrokov za stavu 0:0, favorit pokojne mohol stratiť nejaký bod. Domácim hráčom dodával istotu, naopak hostia boli zúfalí. Aj vo vyložených šanciach neinkasoval a právom poslal Pruské na čelo tabuľky.  

Obranca – Blahút– Reprezentačný obranca odohral proti rivalovi výborné stretnutie. Na ploche bol prakticky nonstop a svojou dôraznou hrou robil útočníkom LG starosti. Pri mantineloch neprehrával súboje a hoci sa nezapísal do štatistík hlavne na konci duelu bol viac ako platným smerom dozadu. Celý tím Ružinova si zaslúži za bojovnosť a obrat veľkú pochvalu.    

Obranca – Mikša– Aj druhý obranca v našej zostave bol cez víkend veľkou oporou. Kežmarský kapitán priviedol v derby zápase svoj tím konečne k trom bodom. Nielenže sa zapísal do streleckej listiny, no vzadu ubránil viacero oslabení. Celkovo si však za predvedený výkon zaslúži nomináciu celý tím Kežmarku.    

Útočník – Ladiver– Reprezentačný útočník konečne naplno ukázal svoje kvality. Hetrikom zostrelil Pohronie. Prvým gólom naštartoval svoj tím k obratu a ostatnými dvoma v tretej tretine upokojil majstra a poslal ho k dôležitým trom bodom. Znova tak potvrdil, že keď sa sústredí iba na hokejbal patrí k najlepším.

Útočník – Rampáček– Center Skalice, ktorý nastúpil proti svojmu bývalému tímu pridal do tabuľky strelcov ďalšie 2 góly. Rýchlonohý útočník potvrdil svoje kvality. Najprv počkal na chybu súpera a nekompromisne ju trestal. Druhým gólom otáčal skóre na 1:2, keď sa pekne preštrikoval obranou domácich. Skaličania si hlavne kvôli svojmu centrovi pripísali dôležité 3 body a držia sa v hornej polovice tabuľky. To majú ešte dva zápasy k dobru.

Útočník – Ruttkay – Jeden z najskúsenejších Vrútočanov potvrdil svoje vodcovské schopnosti. V derby zápase bol kľúčovým hráčom. Bol až pri troch góloch domácich. V riadnej hracej dobe si pripísal nahrávky na dvoch domácich góloch. Jeho najsvetlejší moment prišiel v predĺžení, keď zobral zodpovednosť na seba a strelou rozhodol derby zápas s Martinom. Hokejbal mu tento rok chutí a preto je Kométa v tabuľke tak vysoko.