Main Content

KHL: Slovanisti odleteli na tretí trip, Ölvecký:"Chceme vyhrať aspoň dva zápasy"

piatok, 25. október 2013 16:05 | Autor: TASR

Bratislava 25. októbra (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava odleteli v piatok popoludní na svoj tretí tohtosezónny výjazd v KHL. Šnúru štyroch stretnutí na klziskách súperov začnú v sobotu o 15.00 SELČ na ľade Severstaľu Čerepovec, potom ich čaká Lokomotiv Jaroslavľ (pondelok 28. októbra o 16.00), Atlant Mytišči (streda 30. októbra o 16.30) a trip zakončia duelom proti Kovaľčukovmu SKA Petrohrad (piatok 1. novembra o 16.30).

"Absolvovali sme náročnú sériu domácich zápasov a teraz máme ešte ťažšiu sériu vonku. Čakajú nás tímy, ktoré sú v tabuľke o pár bodov pred nami a budeme sa snažiť ich dobehnúť, aby nám neušli," uviedol pre oficiálnu klubovú webstránku center "belasých" Mário Bližňák.

Do Ruska odletelo v piatok spolu 25 hráčov Slovana - dvaja brankári, osem obrancov a 15 útočníkov. K tímu by sa mala v Čerepovci pridať aj čerstvá posila, útočník Branko Radivojevič. Cieľ mužstva je jasný. "Určite by sme chceli aspoň dva zápasy na výjazde vyhrať," vyhlásil Peter Ölvecký. Hráči Slovana sa do Bratislavy vrátia v noci z piatka na sobotu 2. novembra.

Káder Slovana počas nadchádzajúceho výjazdu v KHL:

brankári - Jaroslav Janus, Miroslav Kopřiva

obrancovia - Ján Brejčák, Zdeněk Kutlák, Vladimír Mihálik, Tomáš Mojžíš, Michal Sersen, Jonathan Sigalet, Martin Škoula, Martin Štajnoch

útočníci - Milan Bartovič, Mário Bližňák, Libor Hudáček, Marko Daňo, Michal Vondrka, Roman Kukumberg, Andrej Kudrna, Tomáš Matoušek, Juraj Mikúš, Tomáš Mikúš, Michel Miklík, Richard Mráz, Tomáš Netík, Peter Ölvecký, Branko Radivojevič, Andrej Šťastný