Main Content

Tenis: Na Hopmanovom pohári Stephensová po boku Isnera

utorok, 8. október 2013 10:05 | Autor: TASR

Perth 8. októbra (TASR) - Vo výbere USA na tenisovom Hopman Cupe si zahrá 20-ročná Sloane Stephensová po boku bývalého víťaza prestížneho podujatia Johna Isnera. O zložení jednotlivých družstiev informovala agentúra AP.

Isner vyhral Hopmanov pohár v roku 2011 s Bethanie Mattekovou-Sandsovou, v roku 2013 si na ňom zahral so Serenou Williamsovou. Stephensová sa tento rok vo svetovom rebríčku WTA výrazne zlepšila a je 12. Českú zástavu na turnaji ponesie Petra Kvitová, víťazka Wimbledonu 2011, resp. Hopman Cupu 2012 s Tomášom Berdychom, si tentoraz zahrá s Radkom Štěpánkom.

Obhajcu Španielsko budú reprezentovať Anabel Medinová Garriguesová a dvojnásobný víťaz turnaja Tommy Robredo, domáci Austrálčania postavia do bojov Samanthu Stosurovú a Bernarda Tomica, Francúzsko nominovalo Jo-Wilfrieda Tsongu a Alize Cornetovú.

Debutant z Poľska sa bude spoliehať na svetovú štvorku Agnieszku Radwaňskú a wimbledonského semifinalistu Jerzyho Janowicza, Taliansko vybralo Andreasa Seppiho a Flaviu Pennettovú. Výber Kanady sa rozhodol pre Miloša Raoniča a Eugenie Bouchardovú.