Main Content

Zostava 2.kola : Výborné výkony aj v nehokejbalových podmienkach

utorok, 17. september 2013 22:35 | Autor: Martin Kollár

Zostava 2.kola : Výborné výkony aj v nehokejbalových podmienkach
Zostava 2.kola : Výborné výkony aj v nehokejbalových podmienkach | zdroj: Michal Jurovatý

Upršaný víkend priniesol okrem množstva súbojov aj pekné akcie a zákroky brankárov, ktoré sme si všimli aj my. Do zostavy sa dostali dvaja zástupcovia Ružinova, ktorí po bojovnom výkone zdolali majstra z Nitry. Lupták z Martina, ktorý rozhodol duel v predĺžení a trojica útočníkov, ktorá prevetrala obrany súperov a pridala aj korenie každého športu – góly.

ZOSTAVA 2.KOLA:                  
                                           Bziňák (Ružinov)
                                

                              Lupták (Martin)        Bobek (Ružinov)   
 

Čerňan (Považská Bystrica)    Rampáček (Skalica)      Mikulčík (LG Bratislava) 

 

Brankár – Bziňák – Hoci defenzíva Ružinovčanov nevykazuje po dvoch kolách lichotivé čísla (11 inkasovaných gólov), aj brankár, ktorý inkasuje až 4 góly môže byť ocenený titulom najlepšieho za víkend. Mladý Ružinovčan zneškodnil vyše 40 striel a nie od hocikoho. Majster búšil, no stena menom Bziňák odolala a najmä jeho zásluhou si ŠHBK pripísalo dôležité 3 body. Za pozornosť stojí aj nula Brdečku zo Skalice, no ten mal oveľa menej roboty ako konkurent z hlavného mesta.
 

Obranca – Lupták – Martinčania sa predstavili v Bratislave v bojovnom zápase, kde si svoje miesto obhájil novic v obrane vitamínov. Množstvo vyhraných osobných súbojov, navyše nevídaná strelecká aktivita. To je víkendová vizitka Luptáka, ktorý okorenil svoj spoľahlivý výkon premiérovým a víťazným gólom v predĺžení. 
 

Obranca – Bobek – Ďalší hráč Ružinova v zostave kola. Hoci bol pri jednom inkasovanom góle súpera, dokázal vyriešiť niekoľko nebezpečných šancí majstra. Ako bonus pridal 2 góly, pričom otvoril aj uzavrel skóre duelu. Na obrancu veľmi slušná vizitka, navyše v zápase proti majstrovskej Nitre.
 

Útočník – Čerňan – Nenápadný útočník Double teamu sa uviedol v novej sezóne na domácom ihrisku parádne. Najskôr odvrátil črtajúce sa víťazstvo Kežmarčanov a v predĺžení odvrátil aj črtajúce sa nájazdy. V poslednej minúte predĺženia trafil vinkel kežmarskej brány a zabezpečil pre Považskú dôležité a premiérové 2 body. 
 

Útočník – Rampáček – Útočník, ktorý nakukol aj do reprezentačného výberu sa pred Svetovým pohárom ukazuje v skvelej forme.  Už v úvodnom kole si zaslúžil nomináciu za jeho šikovné nahrávky. Proti Kométe pridal „iba“ jeden gól, ktorým definitívne spečatil víťazstvo doterajšieho lídra tabuľky. Aj tak si právom vybojoval svojimi výkonmi miesto v zostave kola
 

Útočník – Mikulčík – Posledným útočníkom do partie je taktiež člen širšieho reprezentačného výberu, útočník LG, ktorý aj napriek nepriaznivému počasiu „lietal“ po ihrisku a často krát podkuroval obrane Pohronia. Ku spokojnosti domácich pridal gól, keď si dorazil vlastnú strelu do siete. Napokon sa tento gól ukázal ako víťazný. Aj tento útočník sa pred Svetovým pohárom klubov dostáva do formy.