Main Content

Chárov nedodržaný sľub

pondelok, 6. september 2010 13:01 | Autor: TASR

Pred očami zaplnenej sály počas slávnostného večera Zlatý puk Zdeno výzve odolal, no na následnej afterparty dal svojmu kamarátovi hneď dva sľuby.

Prvým bol, že sa aktívne zapojí do turnaja v plážovom volejbale Beach plieska na konci, ktorého organizátorom je práve Slávo Jurko, a tým druhým, že práve tam sa objaví hore bez. Na podujatí, ktorým sa skončilo leto na Magio Pláži, Zdeno Chára nechýbal, a hoci má k zime ako športovec blízko, druhý sľub nakoniec dodržať nemohol. V takom veternom počasí, aké sprevádzalo volejbalový zápas, by sa totiž nevyzliekli ani ľadové medvede.


 Hra, ktorou sa vyše dva metre vysoký Chára na piesku prezentoval, mu hanbu neurobila a hrdý mohol byť o to viac, že volejbalové zručnosti oprášil po 16 rokoch. Úsmevy a podpisy, ktorých Zdeno rozdal viac ako tvrdých smečov, boli pre účastníkov turnaja pekným spestrením a potvrdením veľkej popularity, ktorej sa skromný Trenčan na Slovensku teší. Neskôr prišiel Zdena Cháru v netypickom športe povzbudiť aj Miroslav Šatan, ktorý nevylúčil, že na budúci rok si na tomto turnaji zahrajú spolu. Tím športovcov, kde okrem Zdena Cháru bojoval aj skvelý bývalý futbalista Marián Zeman, majsterka SR v beach volejbale Dominika Nestarcová a Martin Mikula, skončil napokon už v základnej skupine. Ťažkú hlavu si však z toho nerobili a veria, že o rok to bude výrazne lepšie. Celkovým víťazom firemného turnaja Beach plieska na konci sa premiérovo stali hráči Partners Group.

Foto: Slavo Jurko

Slavo Jurko
© WEBNOVINY