Main Content

Mrzí ma to, hovorí na remízu i prepadnutie Marek Hamšík

pondelok, 18. február 2013 11:00 | Autor: TASR

Slovenského futbalového reprezentanta v službách talianskeho SSC Neapol Mareka Hamšíka mrzí incident, pri ktorom sa v nedeľu stal obeťou lúpežného prepadnutia.

Po stretnutí tamojšej najvyššej súťaže medzi domácim Neapolom a Sampdoriou Janov (0:0), keď dvadsaťpäťročný stredopoliar opúšťal okolie štadióna sv. Pavla, zastavili dve osoby jeho auto, rozbili okno a mávajúc mu pred tvárou zbraňou ho pripravili o hodinky a iné cennosti.

"Je mi veľmi ľúto, čo sa stalo. A už tretíkrát počas nášho pobytu v klube. Mrzí ma to. Nič s tým však neurobím. Bohužiaľ, aj takéto nepríjemnosti patria k Neapolu," povedal Hamšík pre svoju oficiálnu webovú stránku.

Bývalý kapitán A-mužstva SR Hamšík už v minulosti zažil v Neapole takýto incident: v decembri 2008 ho zastavili dvaja maskovaní muži na skútroch, rozbili mu okno na aute a pod hrozbou použitia zbrane mu vzali hodinky značky Rolex, viaceré osobné veci vrátane kľúčov od domu a tiež peňažnú hotovosť. Po pár dňoch mu ich vrátili fanúšikovia "partenopei", keď ich získali od zlodejov.

Neapolčanov môže bezgólová remíza so Sampdoriou Janov v 25. kole Serie A mrzieť o to viac, že líder tabuľky Juventus Turín podľahol vo "večnom meste" miestnemu AS Rím 0:1. "Partenopei" majú od "starej dámy" štvorbodový odstup v tabuľke najvyššej talianskej futbalovej súťaže.

"Mrzí nás, že sme nevyhrali. Keď však nedáme gól, tak nemôžeme získať tri body," povedal rodák z Banskej Bystrice, ktorý odohral celý nedeľňajší duel so Sampdoriou. Hamšík mal dokonca príležitosť zapísať sa do streleckej listiny.

"Goran Pandev ma výborne uvoľnil, ale moju strelu vytlačil gólman hostí na žrď. Škoda," skonštatoval Hamšík a dodal: "Na Juventus sme síce znížili odstup, ale mohli sme sa v prípade víťazstva priblížiť k Turínčanom na dva body. Do konca súťaže je však ešte ďaleko, všetko je otvorené."

© WEBNOVINY