Main Content

JOKER neodolal magickému dátumu

štvrtok, 13. december 2012 10:30 | Autor: TASR

Uplynulá streda mala magický dátum, 12. 12. 2012. Ktovie, koľkí z hráčov, ktorí v ten deň uzavreli stávku v hre LOTO spolu s doplnkovou hrou JOKER, sa spoľahli na „mágiu“ čísiel.

Isté je, že jeden z nich vyhral jokerový jackpot vo výške 184 312 eur. „Tento šťastný hráč uzatvoril prostredníctvom SMS správy stávku na jeden náhodný tip v hre LOTO a zvolil si aj doplnkovú hru JOKER. Za stávku zaplatil 1,05 eura,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. Rastislav Čépe.

Hovorca ďalej uviedol, že ide o 15. tohtoročný jackpot, ktorý padol v hre JOKER. „Zároveň možno uviesť, že je to druhá najvyššia tohtoročná výhra v doplnkovej hre. V rebríčku jokerových výhier kraľuje jackpot z 5. februára s hodnotou 203 709 eur. Na treťom mieste je výhra 156 343 eur z 29. júla,“ pripomenul Čépe.

JOKER je doplnková hra k číselným lotériám LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER zhodujú presne na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť „áno“.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

© WEBNOVINY