Main Content

Elitná zostava 12. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk

utorok, 6. november 2012 12:51 | Autor: Martin Kollár

Elitná zostava 12. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk
Elitná zostava 12. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk | zdroj: Martin Kollár pre Sport7.sk

Naša najvyššia hokejbalová súťaž pokračuje v rýchlom tempe. Cez víkend sa odohrali zápasy 12. kola. Prinášame vám elitnú zostavu podľa Sport7.sk.

Brankár

Kalis (LG Bratislava) – Už minulý týždeň si miesto v zostave pýtal brankár LG. Aj minulý víkend si udržal čisté konto na pôde Pruského, teraz ešte u nepríjemnejšieho súpera z Považia. Spoľahlivý výkon, ktorým vyniesol Kalis bratislavské mužstvo už na tretie miesto v tabuľke. Treba však priznať, že mu pomohla aj obrana, ktorá pracovala na 110%. LG tak neinkasovalo gól už  vyše 90 minút.

Obrancovia

Doskočil (Pruské) – Reprezentačný bek potvdril, prečo si ho tréner Ďuris vybral do širšieho výberu. Spoľahlivý obranca v zápase proti majstrovi nielenže vzorne bránil, ale potvrdil výbornú strelu, ktorou otvoril skóre stretnutia. Šikovný pravák bol aj pri druhom góle domácich, keď asistoval v presilovke Kučerovi. Zaslúžene sa tak dostal do zostavy 12.kola.

Minárik (LG Bratislava) – Ako sme spomínali vyššie, obrana LG pracovala v Považskej Bystrici spoľahlivo. Do zostavy kola nemôžeme dať všetkých bekov LG, preto vyberáme azda toho najusilovnejšieho. Minárik hral v sobotu s veľkým prehľadom a v osobných súbojoch bol skoro neustále víťazom. Aj on má veľkú zásluhu na momentálnom 3.mieste pre bratislavský klub LG.

Útočníci

Jakubčo (Vrútky) – Rýchly, šikovný útočník kométy, ktorý prišiel do Turca ako veľká posila sa dlho hľadal. Konečne prišla jeho chvíľa v zápase s Pohroním, kde dvoma gólmi pomohol domácim k dôležitým bodom. Konečne tak strelil viac ako jeden gól v zápase. Jeho súhra s Lihaňom je pre mladý tím z Vrútok kľúčová. 

Behúl  (Ružinov) – Aj ďalší útočník v našej zostave patrí do širšieho reprezentačného kádra a aj on strelil v sobotu 2 góly. Behúlove mužstvo taktiež prehrávalo a ako správny kapitán zdvihol vlajku Ružinova v dovtedy stratenom zápase. V predĺžení vzorovo vyhral buly pre Blahúta, ktorý už musel len kvalitne vystreliť.

Takáč (Pohronie) – Aj tretí útočník v našom výbere strelil v sobotu 2 góly. Zdalo sa, že Takáč privedie týmito dvoma zásahmi svoje mužstvo k plnému počtu bodov, no nakoniec sa musel on aj celý N-sport Trend uspokojiť aj s jedným bodom. Výkonmi si však aj tento šikovný útočník Pohronia pýta pozvánku do reprezentácie.