Main Content

Elitná zostava 4. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk

streda, 26. september 2012 12:02 | Autor: Martin Kollár

Elitná zostava 4. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk
Elitná zostava 4. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk | zdroj: Martin Kollár pre Sport7.sk

Cez víkend pokračovala hokejbalová extraliga už svojim piatim kolom. Prinášame vám elitnú zostavu kola podľa redakcie Sport7.sk.

Brankár

Krško (Žilina) – Úplne zaslúžene sa stáva brankárom kola. Nielenže vychytal víťazstvo, ale určite nakopol svoje mužstvo aj psychicky, však Žilina sa postarala o najväčšie prekapenie kola. Mladý brankár Žiráf viacej krát stál na správnom mieste. Právom tak získava pozíciu v zostave kola.

Obrancovia

Grill (Žilina) – Aj v obrane má zastúpenie zástupca Žiliny. Žilinská defenzíva konečne zapla na 100%. Mladý obranca si nielenže splnil obranné úlohy, no vďaka jeho dvom vydareným strelám nahradil aj útočníkov a stal sa pre nás jasným mužom zápasu.

Šlachtič (Vrútky) – Aj druhý obranca kola si spĺňal svoje defenzívne úlohy naplno. V zápase proti svojmu bývalému mužstvu odohral kvalitný výkon okorenený gólom, ktorým zvyšoval vedenie domácich. Správne vyhecovaný tak držal, čo najďalej kežmarské esá od domácej brány.

Útočníci

B. Javorka (Vrútky) – Aj ďalšia predsezónna posila v drese Vrútok odohrala výborné stretnutie. Tento mohutný, bývalý hráč L.Mikuláša mal prsty v úvodnom góle. Neskôr ho bolo často krát vidieť pred kežmarskou bránou. Svoj výborný výkon korunoval v predĺžení, keď pri jeho bombe nemohol hosťujúci brankár zasiahnúť.

Thron (Nitra) – Skúsený center sa v našej zostave kola ocitol opäť po týždni. Vďaka jeho skúsenostiam zničil majster z Nitry nováčika 9:1. Throna bolo opäť plné ihrisko a až v štyroch góloch figuruje jeho meno (2+2). Zaslúžene sa tak znova dostal medzi elitnú zostavu.

Škultéty (Pruské) – Útočnú oporu bolo znova v zostave Prušťanov cítiť. Spolu s Gavačom a Fumačom sa starali o šance domácich. Škultéty podáva už od začiatku ročníka výborné výkony a aj vďaka jeho víťaznému gólu je Pruské momentálne na prekvapivej, no zaslúženej 3.priečke.