Main Content

Elitná zostava 4. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk

pondelok, 17. september 2012 13:13 | Autor: Martin Kollár

Elitná zostava 4. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk
Elitná zostava 4. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk | zdroj: Martin Kollár pre Sport7.sk

Cez víkend pokračovala hokejbalová extraliga už svojim štvrtým kolom. Prinášame vám elitnú zostavu kola podľa redakcie Sport7.sk.

BRANKÁR

Náter (Pohronie) – Úplne zaslúžene získava ocenenie brankár kola. Nielenže si pripísal prvú nulu v extralige, no ustál množstvo presiloviek domáceho tímu a bol hlavnou ozdobou zápasu v Považskej Bystrici. Bránku si postavil najlepšie ako mohol, keď mu viackrát pomohla aj konštrukcia brány. V sobotu však bol neprekonateľný.

OBRANCOVIA

Blahút(Ružinov) – člen reprezentácie opäť ukázal, že je pre defenzívu vicemajstra nenahraditeľný. Mnoho krát skončili strely Martinčanov na jeho obetavosti, osobné súboje prehrával len zriedkavo. Vôbec na ňom nebolo vidieť, že by to bol jeho prvý zápas v sezóne.

Ondrľa(Martin) – Aj druhý obranca kola si počínal vynikajúco. Hoci je tento Martinčan útočník, kvôli maródke v mužstve vitamínov bol práve on nútený zaskočiť v obrane. Novic v extralige si počínal ako starý obranca a dokázal ustrážiť esá ako Rímsky, Behúl, Kováč. Zdá sa, že v Martine majú nového univerzála.

ÚTOČNÍCI

Teplický (Kežmarok) – Tento rýchly útočník Kežmarčanov opäť potvrdil, že má reprezentačnú formu. Proti poslednej Žiline sa prezentoval vynikajúcim výkonom, keď strelil Žirafám 3 góly a na jeden prihral. Aj vďaka jeho gólom je Kežmarok na momentálnom 3.mieste.

Thron (Nitra) – ostrieľaný borec odohral proti Vrútkam vynikajúce stretnutie. Na ihrisku ho bolo vidieť a to sa odzrkadlilo aj na výslednom skóre. Svoje štatistiky si vylepšil o 2 góly ( otvoril skóre a aj ho uzavrel) a až tri krát sa podieľal na góloch svojimi nahrávkami. Zaslúžene preto patrí medzi piatich najlepších.

Dubovec(Žilina) – do zostavy kola sa dostal aj napriek tomu, že Žilinčania ešte v tomto ročníku nebodovali. Dubovec však predviedol, že aj s mladým tímom dokáže byť tým správnym vodcom a strieľať hetriky. Na všetko však sám nestačil a aj preto jeho tri góly nepomohli k prvým bodov v sezóne.