Main Content

HOKEJBAL: Preview k 4. kolu extraligy (15.9.)

piatok, 14. september 2012 12:51 | Autor: Martin Kollár

HOKEJBAL: Preview k 4. kolu extraligy (15.9.)
HOKEJBAL: Preview k 4. kolu extraligy (15.9.) | zdroj: Martin Kollár pre Sport7.sk, foto Adrian Danaj

V sobotu sa na šiestich štadiónoch odohrá 4.kolo, ktoré prinesie zaujímavé duely, súboje rivalov, či návrat najvyššej hokejbalovej súťaže na Záhorie. Prinesie aj toto extraligové kolo prekvapenia?



DT Považská Bystrica -  N-Sport Pohronie, 11:00


Považania absolvovali minulý víkend iba zápas v Nitre, v ktorom si po vynikajúcom taktickom výkone pripísali na konto vydretý bod. Brankár domácich Bratina sa bude musieť obracať aj v sobotu, pretože N-Sport príjemne prekvapil, keď dokázal zobrať všetky body LG a to dokonca v Bratislave. Čaká nás vyrovnaný zápas, v ktorom budú miernymi favoritmi na zisk bodov domáci hráči, ktorí sa prvý krát predstavia na domácom štadióne.
Náš tip: 1 – výhra domácich



SHBK Ružinov - Imperial Vitamins Martin, 11:00


Aj toto kolo nás čaká súboj minuloročného play-off. Sily si zmerajú dvaja tradiční rivali. Pre Ružinov to bude vôbec prvý zápas tejto sezóny. Doterajšie zápasy si SHBK odložil. Naopak Martinčania majú za sebou už 3 zápasy. Naposledy, získali vitamíny za domáce dvojkolo slušných 5 bodov, takže sa očakáva v Bratislave nielen odveta za semifinále, ale aj premiéra Ružinovčanov v novej sezóne, ktorú však absolvujú bez Danka.

Náš tip: X – remíza



MŠK Kežmarok -      HBC Žirafa Žilina, 13:00


Momentálna forma oboch tímov prezrádza, že by malo ísť o jednoznačnú záležitosť. Domáci MŠK síce v Bratislave nebodoval podľa svojich predstáv, no jeho súper ešte v tejto sezóne nebodoval vôbec. Mladý tím žiráf sa nachádza na poslednom mieste, naposledy vyfasoval lekciu u majstra v Nitre. Je najvyšší čas bodovať, podarí sa to na východe?

Náš tip: 1 – výhra domácich



Nitrianski Rytieri Nitra – HBK Kométa Vrútky, 13:00


Majster sa v nedeľu konečne vystrieľal a pripísal si 3 body proti Žiline. Aj v sobotu ho čaká mladý tím. Komeťaci sa doma vytrápili, no nakoniec si v súboji so Skalicou pripísali dôležité 3 body. Rytieri sú favoritom, no Vrútočania majú vhodné tipy hráčov na brejkové situácie, s ktorými by mohli sláviť úspech aj pod Zoborom. Uchmatnú čierno-červený nejaký bod majstrovi ?

Náš tip: 1 – výhra domácich



HbK 87 Skalica  - LG Bratislava, 13:00


Staronový účastník extraligy odohrá po ročnej pauze svoj prvý extraligový zápas na domácej pôde. Hoci ešte nebodoval, zanechal dobrý dojem. K bodom im chýbali potrebné skúsenosti, ktoré má ich sobotný súper dostatok. LG odohral minulý víkend dva rozdielne zápasy. Ten sobotný ako staré známe LG, na nedeľný výpadok chcú Bratislavčania čo najskôr zabudnúť. Bude sa nováčik konečne tešiť? 

Náš tip: 1 – výhra domácich



ŠK 98 Pruské - Jokerit Petržalka, 13:00


Posledný sobotný súboj prinesie stretnutie dvoch príjemných prekvapení doterajších 3 kôl. Domáce Pruské ešte neprehralo v riadnom hracom čase, to odohralo všetky duely u súperov ako Nitra, či Martin. V prvom domácom zápase sezóny privítajú prekvapujúceho lídra súťaže žolíkov z Bratislavy. Jokerit však podáva vynikajúce výkony a tak je ich postavenie na čele úplne zaslúžené. Kto uspeje? Mišovec, alebo rozbehnutý žolíci?

Náš tip: X - remíza