Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.8.)

štvrtok, 2. august 2012 13:25 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (2.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.8.) | zdroj: Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Times, Daily Express, soccerway,

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Vladimír Weiss mladší zrejme čoskoro opustí Manchester City a presťahuje sa do tímu nováčika Serie A Pescary. Malo by ísť o ročné hosťovanie v hodnote 1,6 milióna libier.

MANCHESTER CITY:
Obranca Manchestru City Kolo Touré v nedávnom rozhovore priznal, že ešte nevie, či cez leto opustí Etihad Stadium, alebo zamieri do iného klubu. Isté je však to, že v kádri City sa nevie dlhodobo presadiť a záujem má oňho turecký Bursasport, čo potvrdil aj samotný reprezentant Pobrežia Slonoviny.

ARSENAL:
V talianskych médiách sa objavili informácie o tom, že Robin Van Persie podpísal zmluvu s Juventusom Turín. Zatiaľ však tieto špekulácie nikto oficiálne nepotvrdil. Okrem toho niektorí predstavitelia Starej Dámy v predchádzajúcich dňoch povedali, že Arsenal im Van Persieho nepredá.

LIVERPOOL:
Meno  Andyho Carrolla chýbalo na súpiske Liverpoolu pre Európsku ligu, čo podporovalo ďalšie špekulácie týkajúce sa jeho odchodu z Anfield Road. Vedenie Liverpoolu však na ne reagovalo s vyhlásením, že Carroll nie je na súpiske pre zranenie a nemá to nič spoločné s jeho odchodom.

TOTTENHAM:
V úvode novej sezóny Premier League nebude môcť André Villas-Boas počítať so službami Scotta Parkera, ktorého trápi zranená achilovka, ktorú budú musieť operovať. Chýbať by mal zhruba mesiac a pol.

TOTTENHAM:
Agent Julia Cesara, ktorý je na odchode z Interu Miláno, sa nechal počuť, že už jedná s predstaviteľmi Tottenhamu o Cesarovom možnom presune na White Hart Lane. Prioritou Spurs však naďalej ostáva Hugo Lloris z Olympique Lyon. Najnovšie sa však hovorí aj o brankárovi AS Rím Maartenovi Stekelenburgovi.

NEWCASTLE
: Podľa najnovších informácií navýšil Newcastle svoju predchádzajúcu 7-miliónovú ponuku za francúzskeho reprezentanta Mathieua Debuchyho na bližšie nešpecifikovanú sumu, ktorá by však mala byť pre Lille dostatočne atraktívna na to, aby ho uvoľnila. Ako je dlhšiu dobu známe Debuchy chce do Newcastle čo najskôr prestúpiť, aby sa mohol opäť stretnúť so svojimi kamarátmi z francúzskej reprezentácie Cabayem a Benom Arfom.

CHELSEA:
Belgický záložník Kevin De Bruyne v najbližších dňoch opustí Chelsea a zamieri na ročné hosťovanie do nemeckého klubu Werder Brémy.