Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.8.)

streda, 1. august 2012 14:22 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (1.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.8.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Podľa najnovších špekulácií obnovilo vedenie City svoj záujem o Gonzala Higuaína z Realu Madrid. O prestupe argentínskeho útočníka na Etihad Stadium sa veľa hovorilo na jar, no cez leto ide vôbec o prvé prestupové špekulácie súvisiace s jeho menom.

TOTTENHAM:
Podľa britských médií Real Madrid predostrel vedeniu Tottenhamu oficiálnu ponuku za Luku Modrića v hodnote 30 miliónov libier. K tomu chcú Spurs prihodiť ešte 8 miliónov v bonusoch v prípade uspokojivých hráčových výkonov. Ako periodiká však ďalej uvádzajú za túto sumu Tottenham chorvátskeho špílmachra určite neuvoľní. Trhová hodnota Modrića sa odhaduje vyše 40 miliónov.

TOTTENHAM:
Ak sa Tottenhamu nepodarí získať z Olympique Lyon reprezentačného brankára Francúzska Huga Llorisa zameria sa na Julia Cesara, ktorý je na odchode z Interu Miláno.

LIVERPOOL & NEWCASTLE:
Andy Carroll je zmierený s tým, že cez leto opustí Liverpool, či už formou hosťovania, alebo trvalého prestupu. Trvá však na tom, aby ho klub predal do Newcastlu a nie West Hamu. Pritom háčik je najmä v tom, že The Reds sa už s West Hamom dohodli na podmienkach jeho hosťovania.

LIVERPOOL & TOTTENHAM:
Andyho Carrolla si vedia vo svojom tíme najnovšie predstaviť aj v Tottenhame, ktorý už údajne pripravuje za anglického reprezentačného útočníka atraktívnu ponuku.

ARSENAL:
Do hľadáčiku predstaviteľov Barcelony sa zamotalo meno Alexa Songa z  Arsenalu. Katalánci zaňho vraj plánujú ponúknuť 12 miliónov libier.

EVERTON:
Steven Pienaar je od dnes oficiálne hráčom Evertonu, teda klubu, v ktorom v minulej sezóne hosťoval z Tottenhamu. Reprezentant JAR prestupuje do tímu Davida Moyesa za 4,5 milióna libier.

WEST HAM
: Novou posilou West Hamu sa stal 28-ročný stopér James Collins. 28-ročný Walesan prichádza z Aston Villy za 2,5 milióna libier.