Main Content

Hra LOTO potešila ďalšieho hráča

pondelok, 16. apríl 2012 15:00 | Autor: TASR

Šťastie sa v nedeľu usmialo na hráča, ktorý si podal stávku v hre LOTO v Košickom kraji. „Hráč vyhral v druhom ťahu jackpot 300 tisíc eur. Ide o tretí tohtoročný jackpot, ktorý padol v hre LOTO,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. Rastislav Čépe. Prvé tri tohtoročné jackpoty v hre LOTO padli v apríli a zakaždým v druhom ťahu.

Prvý tohtoročný jackpot v hre LOTO padol len pred pár dňami, 8. apríla. „Vtedy hráč, ktorý uzatvoril stávku v Trenčianskom kraji, vyhral fantastický jackpot 2 892 046,43 eura. Fantastická výhra sa v druhom ťahu kumulovala od konca októbra 2011. Svojou výškou sa aktuálne radí na 8. miesto v rebríčku desiatich najvyšších výhier, ktoré eviduje spoločnosť TIPOS,“ uviedol hovorca. Ďalšia výhra v prvom poradí potom padla už o tri dni. „Hráč, ktorý uzatvoril stávku v Trnavskom kraji, vyhral sumu 300 tisíc eur,“ pripomenul.

Najbližšie si môžu hráči zahrať o milióny v hre LOTO už v stredu. „V prvom ťahu je aktuálny jackpot vo výške 2 178 241,30 eura,“ dodal Čépe. V druhom ťahu čaká na víťaza garantovaný jackpot vo výške 300 tisíc eur.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

© WEBNOVINY