Main Content

Elitná zostava 26. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk

streda, 11. apríl 2012 10:43 | Autor: Martin Kollár

Elitná zostava 26. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk
Elitná zostava 26. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk | zdroj: Martin Kollár pre Sport7.sk, foto Adrian Danaj

Cez víkend pokračovala slovenská hokejbalová extraliga mužov posledným kolom základnej časti. Prinášame vám elitnú zostavu víkendových stretnutí.

Brankár 

Ivády – Mladý brankár, ktorý popri skúsenom Jurošekovi moc šancí nedostáva sa dostal do brány „vitamínov“, ktorým už o nič nešlo. Šance sa chopil pevne a ako jeden z mála Martinčanov v tomto zápase si zaslúži pochvalu. Ďakovať mu môžu najmä Bratislavčania, ktorí vďaka nemu začínajú play-off doma. 22-ročný brankár sa vyznamenal aj v nájazdoch.

Obrancovia
 

Cvik – Opora vicemajstra bol veľmi často na ploche, a práve tento obranca zdvihol vlajku Ružinovčanov. Na body to síce nestačilo a modrobiely sa tak museli prvý krát v sezóne skloniť, no Cvik ustrážil enklávu reprezentantov a právom si tak vybojoval miesto v elitnej šestke.

Giba
– Obranca LG Bratislava je jednoznačne najskúsenejším v kádri Bratislavčanov a ako stály reprezentant patrí medzi najlepších. V zápase proti Vrútkam potreboval LG bezpodmienečne vyhrať a bek z prvej lajny k tomu prispel gólom. Výkony tohto matadora stúpajú s blížiacim sa play-off. Uvidíme ako zúročí svoje skúsenosti proti Kežmarčanom.

Útočníci

Božik
– Mladý hokejbalista, ktorý sa po väčšine roka venuje hokeju prišiel pomôcť na posledné zápasy Profisu a hoci ho z posledného miesta nevytiahol bolo ho v hre Bratislavčanov cítiť. Dobré zápasy odohral už aj minulé víkendy a tak ho nominácia v našej zostave nemohla minúť. Výkonmi určite zaujal aj trénerov reprezentačnej 20-tky.

Maděra
– Elitný center majstra z Nitry aj tentoraz predviedol výkon, ktorý je hodný reprezentanta. V šlágri kola si pevne zastal miesto v zostave, pričom sa mu podarilo streliť gól, ktorým zvyšoval vedenie rytierov na 2:0. Aj vďaka jeho výkonom nespoznal tím spod Zobora na domácom štadióne premožiteľa.

L. Svitana
– Do zostavy kola sa dostal aj center Kežmarku. Žlto-modrí odohrali dobré stretnutie, no nebyť výkonu domáceho Ivádyho hostia by odchádzali vysmiatí. Treba pripomenúť, že za Martin nastúpil jeho bratranec a hokejista Popradu Patrik Svitana, ktorý by si taktiež zaslúžil nomináciu. Centra východniarov bolo cítiť a pre MŠK bol veľmi dôležitý.