Main Content

VIDEO: Rodrygo na špekulácie odpovedal 2 gólmi. Real Madrid kráča za titulom

pondelok, 1. apríl 2024 08:59 | Autor: TASR

Rodrygo
Rodrygo | zdroj: TASR

Futbalisti Realu Madrid zvíťazili v nedeľňajšom zápase 30. kola La Ligy nad Athleticom Bilbao 2:0. Oba góly domácich strelil brazílsky krídelník Rodrygo.

Real má na čele tabuľky osembodový náskok pred druhou Barcelonou, tretia Girona stráca desať bodov. Bilbau patrí štvrtá priečka s devätnásťbodovým mankom na lídra. Hráči Realu Sociedad San Sebastian si po nedeľnom kole upevnili 6. miesto v tabuľke, ktoré im zaručuje účasť v kvalifikácii v Európskej konferenčnej lige.

Na ihrisku CD Alaves zvíťazili 1:0, triumf im zabezpečil v 59. minúte Jon Pacheco. Girona zvládla domáci duel s Betisom Sevilla a zvíťazila 3:2. Dvakrát viedla, ale hostia dokázali vždy vyrovnať. V druhej minúte nadstavenia však rozhodol o jej triumfe útočník Cristhian Stuani.

Celta Vigo remizovala doma s Vallecanom 0:0. Duel tímov zo spodnej časti tabuľky mohol v závere rozhodnúť domáci Carles Perez, ale trafil len do brvna. Celte patrí v tabuľke 17. miesto s 28 bodmi, od pásma zostupu ju delia tri body. Vallecano je na 16. priečke s 30 bodmi.