Main Content

Šimon Nemec reaguje na vyradenie zo zostavy: Aké sú jeho slová?

štvrtok, 7. marec 2024 11:40 | Autor: Róbert Kalnický

Šimon Nemec
Šimon Nemec | zdroj: TASR

Po konci Lindyho Ruffa sa na lavičke New Jersey Devils ocitol v pozícii dočasného hlavného trénera Travis Green. Ten pri premiére doviedol svoj tím k prehre 3:5 s Floridou Panthers.

Oveľa viac však prekvapilo vyradenie Šimona Nemca zo zostavy. Draftová dvojka a jeden z najlepších hráčov Diablov sa ocitol na tribúne, čo vyvolalo veľkú búrku nevôle medzi fanúšikmi, ale aj prekvapenie v tvárach expertov zameraných na New Jersey.

Na sociálnej sieti X sa objavili zaujímavé špekulácie a informácie. Novinárka Amanda Stein uviedla Nemcove vyjadrenie len pred pár hodinami: "Bol som naozaj šťastný, že som bol prvý, komu to povedal. Že som to nevidel na tabuli, že mi to oznámil. To je vážne dobré. Nie som ale šťastný, pretože chcem hrať zápasy, ale mám nejaké oblasti, v ktorých sa potrebujem zlepšiť. Môžem len tvrdo pracovať na ľade a vrátiť sa silnejší,"

Nemec podľa jej slov ocenil komunikáciu s trénerom Greenom, ale aj to, že sa chce vrátiť čoskoro do zápasového rytmu. V doterajšom priebehu ročníka odohral v profilige 40 zápasov, v ktorých pozbieral 16 kanadských bodov.