Main Content

Slovenská hokejová legenda: Pre Ružičku je to zrejme úplný koniec v NHL

utorok, 27. február 2024 08:51 | Autor: Redakcia Sport7.sk

Adam Ružička
Adam Ružička | zdroj: © TASR

Adam Ružička si po kontroverznom videu s bielym bráškom pravdepodobne zahatal cestu do NHL. Svoj názor poskytuje aj slovenská hokejová ikona. 

K prípadu Adama Ružičku, s ktorým vedenie Arizony Coyotes ukončilo kontrakt, sa vyjadril aj niekdajší hráč NHL a bývalý slovenský reprezentant Richard Zedník. Obliekal napríklad dresy Washingtonu Capitals, Floridy Panthers, Montrealu Canadiens či New Yorku Islanders. 

„Každý si je strojcom svojho vlastného šťastia. Pochybujem, že by teraz po ňom niekto siahol. Roky bojoval o miesto v NHL. Keď sa tam konečne dostal, tak urobí takúto vec. Nerozumiem tomu," povedal dnes už bývalý útočník v exkluzívnom rozhovore pre sport24.sk.

„Obzvlášť po tom, čo ho vymenili z Calgary, kde hrával vo štvrtej formácii, mal po príchode do nového mužstva začať makať a ukázať, že na to má. Môžem sa mýliť, ale podľa môjho názoru je to preňho úplný koniec v NHL.Neviem, kto by mu bol ochotný dať ďalšiu šancu. Takých hráčov ako on je tam stovky, rovnako čakajú na príležitosť, " dodal Richard Zedník svoj pohľad pre sport24.sk.